Sokak röportajlarıyla tanınan İlave TV'nin imtiyaz sahibi gazeteci Arif Kocabıyık ve ekibi Antalya kent merkezinde 10 kişilik bir grubun saldırısına uğradı. Kocabıyık ve ekibini darp eden saldırganlar olay yerinden yaya olarak kaçtı.

"HİÇBİR ŞEY SÖYLEMEDEN SALDIRDILAR"

Antalya Kapalı yolda hiçbir şey yokken saldırıya uğradıklarını söyleyen Kocabıyık; "O sırada ben ve ekibim röportaj yapıyorduk. 10 kişilik bir grup geldi ve hiçbir şey söylemeden saldırdılar. Daha sonra 'burada sana röportaj yaptırmayacağız, 'sana Antalya'yı dar edeceğiz" diye bağırdılar. Daha sonra da kaçarak gittiler. Kolumda, dudağımda ve sırtımda darp izleri var. Kameraman arkadaşımda da birçok darp izi mevcut" dedi.

[old_news_related_template title="İlave TV'ye Erdoğan’a hakaret davası!" desc="Özellikle siyasi konularla ilgili dikkat çeken sokak röportajlarına imza atan ve son olarak ‘Evinizi Suriyeli mültecilere açar mısınız’ sorusuyla gündeme gelen Arif Kocabıyık, Cumhurbaşkanına Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret, halkı kin ve nefrete teşvik suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. Mahkeme hâkiminin “senin FETÖ’yle bir bağlantın var mı?” gibi sorularıyla karşılaşan Kocabıyık, mahkeme yaşadığı ilginç diyalogda yaşadıklarını sosyal medyada anlattı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/04/26/iecrop/arif-kocabiyik_16_9_1556275038.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/ilave-tvye-erdogana-hakaret-davasi-4576788/"]