Rusya’nın savaş açtığı Ukrayna’dan Türkiye’ye tahliyeler devam ederken geçtiğimiz gün Kapıkule Sınır Kapısı’ndan annesinin kucağında beş günlük bir bebek giriş yaptı. İsmi bile henüz olmayan minik kız bebeği sınır kapısında ilgi odağı oldu.



Ukrayna’nın Kiev kentinde ticaretle uğraşan İbrahimov eşi ve üç çocuğu ile Türkiye’ye gelmenin mutluluğunu yaşadı. İbrahimov, kızının sığınakta doğduğunu ve üç günlükken yola çıktıklarını belirterek iki gündür yolda olduğunu söyledi.

[old_news_related_template title="Putin'in süper silahları: ABD ve NATO'yu tehdit etti" desc="Rusya'nın Ukrayna'yı işgali sürerken, ABD ve NATO müttefikleri Ukrayna'ya silah sevkiyatını hızlandırdı. Bunun üzerine Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, sürece dahil olan herkesin, “tarihte hiç karşılaşmadığı sonuçlarla” karşılaşabileceği konusunda uyardı. Peki Putin'in bu tehditleri ne anlam ifade ediyor? Dünya yeni bir nükleer krizin eşiğinde mi ? Putin'in elinde ne tür silahlar var? İngiliz basını araştırdı... " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/09/iecrop/oytb_16_9_1646818265.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/putinin-super-silahlari-abd-ve-natoyu-tehdit-etti-6999057/"]