Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Mazı Köyü’ndeki evinde üç gün önce sabah saatlerinde babası Mehmet Halil Sakallıoğlu ve annesi Tuncer Sakallıoğlu tarafından ölü olarak bulunan 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu’nun annesi Tuncer Sakallıoğlu’da bugün sabah saatlerinde Bodrum Adliyesi’ne getirildi.

AĞABEY’DEN GARİP AÇIKLAMALAR

Ağabey Mefar Sakallıoğlu ise yaptığı açıklamad a “Babam tutuklandı, annem gözaltında” derken, bu sabah saatlerinde baba Mehmet Halil Sakallıoğlu ve eşi Tuncer Sakallığoğlu’nun bir kez daha Bodrum Adliyesi’ne getirildiği belirtildi.

BOYNUNDA KIRIK VAR BOĞULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ

Adliyeye girişleri sırasında anne Tuncer Sakallıoğlu “Kızımın boynu kırık, boğularak öldürülmüş, olayın araştırılmasını istiyorum. Akrabalarından şüpheleniyorum, herkes araştırılsın” dedi.

Ön otopsi raporunda boynunda kırık olduğu ve öldürüldüğü belirlenen Gamze Sakallıoğlu cinayeti ile ilgili olarak 4 kişinin daha ifadesine başvurulduğu öğrenildi.

TUTUKLANDILAR

Gamze Sakallıoğlu’nun annesi Tuncer Sakallıoğlu ve babası Mehmet Halil Sakallıoğlu bugün yaklaşık 13 saat süren yargılamanın ardından bu akşam saatlerinde tutuklanarak cezaevine gönderildi.

[old_news_related_template title="17 yaşındaki genç kız evinde ölü bulundu" desc="Muğla’nın Bodrum ilçesinde 17 yaşındaki genç kız evinde ölü bulundu. Boynunda izler bulunan genç kızın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsiye gönderildiği belirtildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/01/24/iecrop/detay-kopya-7_16_9_1643026849.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/17-yasindaki-genc-kiz-evinde-olu-bulundu-6909042/"]