O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Babası Murat Aktaş, yaptığı açıklamada, sokak köpekleri sorununa çare bulunmasını istedi.

Murat Aktaş, "Ayağını gazdan çeken şoföre teşekkür ederim köpekten bir şekilde yaralı kurtulabilirdi. Ama araç kazasından kurtulmak çok daha zor olurdu" diyerek, sürücüleri dikkatli araç kullanmaları yönünde uyardı. (İHA)

[old_news_related_template title="Sokak köpeklerinden kaçarken kamyonun altında kaldı" desc="Antalya'da kendisini kovalayan köpekten kaçarken yola çıkıp kamyonun altında kalan 9 yaşındaki Mahra’nın hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Kızının sağ bacağının paramparça olduğunu söyleyen baba Murat Pınar, “Kızımın hayati tehlikesi sürüyor. Yaşaması için de çaba sarf ediyorlar. Köpek ısırsa kamyonun ezmesinden daha iyiydi. Belki bu hale gelmezdi, etrafta insanlar vardı, koşup kurtarırlardı” diyerek gözyaşı döktü." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/06/iecrop/kamyon_16_9_1646564876.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/sokak-kopeklerinden-kacarken-kamyonun-altinda-kaldi-6992779/"]