Manchester City'nin sezon başında transfer ettiği Erling Haaland, Premier Lig'deki ilk maçında iki gol atarken, sakin tavrıyla hocası Pep Guardiola'yı da etkilemeyi başardı. West Ham United'ı yendikten sonra sahasında Bournemouth'u konuk etmeye hazırlanan Manchester City, yeni yıldızı Erling Haaland'ın taraftarla buluşmasını bekliyor. Maç öncesi basın mensuplarına konuşan Manchester City'nin çalıştırıcısı, Haaland'ın baskıyla nasıl başa çıktığı hakkındaki soruya esprili bir yanıt verdi. "Onunla yatmıyorum" diyen Pep Guardiola, "Aynı evde yaşamıyoruz, bu yüzden durumu nasıl idare ettiğini bilmiyorum. Ancak antrenmanlarda gördüğüm şey, Liverpool ve West Ham maçlarından sonra sakin olduğuydu" ifadelerini kullandı.

"HAALAND GOL ATAMADIĞI AN..."

Haaland'ın baskıyla başa çıkması halinde en üst düzeyde bir oyuncu olacağını söyleyen Guardiola, şöyle konuştu: "Gol atamadığı an belki de iyi olmadığını söyleyecekler. Dünyanın sonu gelecek gibi olur. Kötü durumlarda her şey kötüye gider. Ama bu anlarda sakin olmalısın ve pozitif kalanlar hep en iyi takımlardır. Haaland üst düzey bir forvet ve tüm zamanların en büyük golcülerinin o yaştaki halinden daha iyi. Ama henüz çok genç."

"BUNU BAŞARDIĞINDA, EN İYİSİ OLUR"

"Onu daha iyi bir oyuncu, daha iyi bir bitirici olmaya teşvik edeceğim. 'Bugün dünden daha iyi olmalıyım' diye düşünmesi gerekiyor. Bunu başardığında, tüm zamanların en iyi golcülerinden biri olacak yeteneğe sahip." [old_news_related_template title="Ölüm tehdidi aldığını söyleyen Willian, Corinthians'tan ayrıldı" desc="Bir dönem Chelsea ve Arsenal formaları giyen ve Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde yer aldığı iddia edilen Brezilyalı futbolcu Willian, herkesi şaşkına çeviren bir açıklama yaptı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/13/iecrop/willian-324345_16_9_1660375892.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/dunyadan-spor/olum-tehdidi-aldigini-soyleyen-willian-corinthianstan-ayrildi-7305628/"]