Süper Lig'in 12. haftasında Karagümrük ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan mücadele 1-1'lik beraberlikle sona erdi. Ev sahibi takım öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı ve galibiyet hasretini 3 maça çıkardı. Galatasaray ise Fenerbahçe derbisi öncesinde İstanbul'da puan kaybı yaşadı. İlk yarıda iki takım da etkili olamadı. Karagümrük pas oyunuyla top sahip olurken, iki takım da net pozisyon bulamadı. Karşılaşmada dengeyi bozan taraf Karagümrük oldu. Oyuna 68'de giren Bertolacci, 69. dakikada ceza sahası dışından şık vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Galatasaray 74. dakikada Babel ile direkten dönerken, 88'de Mohammed ile 1-1'i buldu. Bu sonucun ardından Karagümrük 19 puan ve maç fazlasıyla 7. sıraya yükseldi. Galatasaray ise 21 puan ve maç fazlasıyla 4. sıraya yükseldi. Milli aranın ardından 21 Kasım Pazar günü Galatasaray, Fenerbahçe ile sahasında karşılaşacak. Karagümrük ise aynı gün Kasımpaşa deplasmanına çıkacak.

OYUNA GİRDİ, GOLÜNÜ ATTI

Oyuna 68. dakikada Benatia'nın yerine giren Bertolacci, 69. dakikada golsüz geçen mücadelede skoru değiştirdi. Emre Kılınç'ın hatalı pasında Borini ayağına gelen topu tekte takım arkadaşına verdi. Bertolacci gelişine ceza sahası dışından sert şut çekti. Muslera dokunsa da top Galatasaray ağlarıyla buluştu: 1-0.

BABEL DİREKTEN DÖNDÜ

Golden sonra ataklarını sıklaştıran Galatasaray, 74. dakikada direkten döndü! Ryan Babel ceza sahası dışından çektiği sert şutta top üst direkten oyun alanına geri döndü.

MOHAMMED DENGEYİ SAĞLADI

88. dakikada Galatasaray'ın aradığı beraberlik golü geldi. Karagümrük savunmadan pasla çıkmak isterken Mohammed topu Diagne'ye kazandırdı. Feghouli, Diagne'nin pasıyla ceza sahasında topla buluştu ancak savunmanın müdahalesiyle yerde kaldı. Topu önünde bulan Mohammed çektiği şutla skoru 1-1'e getirdi.

PESİC 90'DA KARŞI KARŞIYA KAÇIRDI

Skor 1-1 olduktan sonra Karagümrük yeniden öne geçmek için önemli bir avantaj yakaladı ancak Muslera izin vermedi. Pesic savunmanın arkasına çok iyi sarktı ve Muslera ile karşı karşıya kaldı ancak Mohammed'in de rakibinin dengesini bozmasıyla çok cılız bir şut sonrasında Muslera topu kontrol etmeyi başardı.