Fenerbahçe, Vitor Pereira’nın yeniden göreve gelmesiyle oyun sisteminde değişikliğe gidecek. Çin’de 3 sezon çalıştırdığı Shanghai Port takımında 3’lü savunma oynatan Portekizli hoca, sarı-lacivertlilerde bu taktik üzerinden yola devam etmeyi düşünüyor. Zorluk derecesi yüksek olan bazı maçlarda 4’lü savunmaya geçiş yapacak olan Pereira, Fenerbahçe’nin mevcut kadrosundaki defans oyuncularının performansından memnun.

SAVUNMADA REKABET VAR

PEREİRA’NIN kadro üzerinde yaptığı analiz sonucunda Caulker, Szalai, Serdar Aziz, Tisserand, Zanka ve Sadık’ın kendi oyun sistemine uygun isimler olduğunu belirledi. Caulker ile Szalai’nin ilk 11’de oynamasına kesin gözle bakılıyor. Diğer stoperler için son kararını Topuk Yaylası’ndaki kampta verecek olan Portekizli hoca, Tisserand ile Serdar Aziz arasında yeni sezona kadar bir karar verecek. Zanka ile Sadık’ın geleceği şu an belirsiz. [old_news_related_template title="Fenerbahçeli yönetici, Beşiktaş'ın yıldızı Şehmus Hazer ile görüştü... Siyah beyazlı kulüpten açıklama" desc="Beşiktaş'ın 22 yaşındaki milli basketbolcusu Şehmus Hazer ile Fenerbahçeli Yönetici Sertaç Komsuoğlu'nun yemekte bir araya geldiği görüntüler ortaya çıktı. Yapılan transfer görüşmesinden Beşiktaş yönetiminin haberinin olmadığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili siyah beyazlı kulüpten ilk açıklama geldi..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/07/06/iecrop/sehmussss_16_9_1625556957.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/basketbol/fenerbahceli-yonetici-besiktasin-yildizi-sehmus-hazer-ile-gorustu-siyah-beyazli-kulupten-aciklama-6523945/"]

LYON, OZAN'DA ISRARLI

FRANSA Ligue 1 ekibi Lyon, Kanarya’nın milli yıldızı Ozan Tufan’ı transfer etmek için Fenerbahçe’ye resmi teklifini iletti. Fransız ekibi, 13 milyon Euro’yla sarı-lacivertlilerin kapısını çaldı. Ozan’ın kariyerini yurtdışında sürdürmek istediği ve yönetimden transferi için kolaylık istediği belirtildi.