Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında sahasında Atakaş Hatayspor'u konuk eden Trabzonspor'da Dorukhan Toköz ve Edin Visca, büyük talihsizlik yaşadılar. Hatayspor maçı kadrosunda yer alan Dorukhan Toköz, maç saatinde gıda zehirlenmesi yaşadı. Midesinde rahatsızlık hisseden ve bunu sağlık ekibiyle paylaşan Dorukhan Toköz'ün yapılan kontrolünde gıda zehirlenmesi yaşadığı tespit edildi. Bordo-mavili futbolcu, bunun üzerine maç listesinden çıkartılarak tedaviye alındı.

EDIN VISCA AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDI

Karşılaşmada ilk yarının son dakikaları oynanırken bir şok da Edin Visca yaşadı. Karşılaşmanın 40. dakikasında rakibiyle girdiği ikili mücadelede sol kolunun üstüne düşerek sakatlanan Edin Visca, yerden kalkamadı. Boşnak futbolcu, ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Bordo-mavili taraftarlar, ambulansa koyulurken Edin Visca'yı alkışlayarak destekte bulundu. Edin Visca'nın yerine 44. dakikada Kouassi, oyuna dahil oldu. Hastanede filmi çekilen Visca'nın sol kol pazu kemiğinin kırıldığı öğrenildi. Başarılı kanat oyuncusunun 2 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor. Bu arada Visca'nın sakatlık haberini alan eşi ve çocuğu da hastaneye geldi.

BEŞ FUTBOLCU KADRODA YER ALMADI

Trabzonspor'da Dorukhan Toköz ile birlikte sakatlıkları bulunan Hüseyin Türkmen, Serkan Asan, Marek Hamsik ve yeni transfer Enis Bardhi olmak üzere 5 futbolcu Hatayspor karşısında takımda yer almadı. Trabzonspor Kulübü'nün, Dorukhan Toköz'un durumu ile ilgili resmi Twitter hesabından yaptığı bilgilendirme paylaşımında "Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında sahamızda oynayacağımız Atakaş Hatayspor maçı öncesinde futbolcumuz Dorukhan Toköz yaşadığı gıda zehirlenmesi nedeniyle kadrodan çıkarılmıştır" denildi. (AA) [old_news_related_template title="Enis Bardhi transferinin perde arkası" desc="Trabzonspor ile anlaşmaya varan Kuzey Makedonyalı orta saha oyuncusu Enis Bardhi transferinin perde arkası ortaya çıktı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/12/iecrop/resimid_210671731_21067173_16_9_1660316823.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/enis-bardhi-transferinin-perde-arkasi-7304710/"]