CNN Türk'te yayınlanan Dört Bir Taraf programının yorumcularından olan Nagehan Alçı, yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun ardından bakanları nasıl savunacağını şaşırdı.

Programda hayli gergin olduğu görülen Alçı'nın sözleri sosyal medyaya da bomba gibi düştü. Bakan oğullarının ve bazı siyasetçilerin adının rüşvet iddialarına karıştığı konusunda Alçı, "Bir kere böyle bir devlet ekonomisi rantı döndüğü sürece malsef biz engelleyemeyiz. Keşke bakanların alabileceği rüşvet minimuma inebilse" dedi.

Nagehan Alçı'nın rüşvete kota koyulması önerisi, kısa sürede Twitter'da en çok konuşulanlardan oldu.


İşte o tweetler:

@serkanaltunigne  

Nagehan Alçı rüşvet taban fiyatı belirlensin ister öbürü entelektüel aydınım der laikçi diye konuşur... öff tv tuttu yemin ediyorum tuttu...

@mustafaltioklar  

Nagehanalci demiş ki; "temizlenme olacaksa her açıdan olması lazım..." atasözü olur bu :)) kimsenin aklına gelmemişti :))))

‏@Ggamzekorkmaz
nagehan işçi uçmuş ne demek bakanlarn alıcagı rüşvet minimuma insan zaten yedikleri kadar yemedılermi bu kadarına pess doğrusu

@AbukSabukcu

Nagehan'in dün ki isteginden sonra sanirim Devlet Rüşvet Denetleme Kurumu kurulmali ki Bakanlar minimum rüşvet alsınlar.Ne gaf ama..

@ozgurallak

rüşvete kota getirelim. senden başkasının aklına gelmezdi bu zaten nagehan.

@MaliGuller
"Keşke Bakanların alabileceği rüşvet minimuma inse" diyen Nagehan Alçı bir zahmet tarifeyi de belirlesin.

@EKaradavut

Arkadaşlar bir işim var da , bakan lazım. Bakanların 2014 rüşvet tarifesi yayınlandı mı ? Nagehan Alçı indirimden bahsetti , gerçek mi?