Survivor All Star'da bu hafta eleme heyecanı vardı. Survivor All Star'da konseyden çıkan isim ile SMS oylaması sonrası en düşük oyu alan arasında bir kişi elendi. Survivor All Star'da kim elendi?. TV 8'de yayınlanan Survivor All Star'da Ünlüler ve Gönüllüler arasında mücadele sürüyor. Dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımından biri adaya veda etti. Haftanın birincisi Turabi oldu. Survivor All Star'da elenen isim Duygu Çetinkaya oldu. Peki Duygu Çetinkaya kimdir?

Survivor 2015 All star 'da kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu. Survivor 'da Turabi birinci oldu ve Duygu Çetinkaya'nın karşısına elenmek üzere çıkacak ismi belirledi. Duygu Çetinkaya ile Turabi 'nin seçtiği isim arasında en düşük SMS oyunu alarak isim Duygu Çetinkaya oldu.

İŞTE DUYGU ÇETİNKAYA'NIN SURVİVOR'DAN ELENDİĞİ ANLAR

Survivor All Star'da halk oylamasında birinci seçilen Turabi, Duygu'nun karşısına Hilmicem'i çıkardı. SMS sonucu alınan oy sıralamasına göre daha az oy alan Duygu Çetinkaya, Survivor'a veda eden isim oldu.

Duygu Çetinkaya, gerek Gönüllüler gerekse Ünlülüer takımından bazı yarışmacılarla sürekli sürtüşme içerisindeydi. Bu elemeyle birlikte Survivor All Star'a veda eden ilk isim Duygu Çetinkaya oldu.

DUYGU ÇETİNKAYA KİMDİR?

2013 senesinde yayınlanan Survivor Ünlüler Gönüllüler'de hırslı yarışmacı kimliği ev zorlu ada şartlarına sağladığı uyumla Survivor'ın en başarılı kadın yarışmacılarından biri olan Duygu Çetinkaya.

1986 tarihinde Denizli'de doğan Duygu Çetinkaya, eğitim ve öğrenim yaşantısını yoğun bir tempo da geçirdi. Duygu Çetinkaya, babasının asker olması nedeniyle farklı farklı şehirlerde de yaşamak ve okumak zorunda kalmıştır. Ankara, İzmir, İstanbul, İskenderun, Erdek, Gölcük yaşadığı şehirlerin sadece birkaçıdır.
İlköğretim öğreniminin bir kısmını Ankara Fatoş Abla Kız Kolejinde sürdürmüş olan Duygu Çetinkaya, geri kalan eğitim ve öğrenim hayatını İskenderun'da tamamlamıştır. Ortaokul yıllarını Erdek'te,lise hazırlık sınıfını ise İzmir Menemen Anadolu Lisesinde geçirmiş olan Çetinkaya,lise 1. sınıfa geçtiğinde İsveç’in Stockholm kentine gitmiş ve eğitimine orada  etmiştir. Duygu Çetinkaya, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi mezunudur.

Duygu Çetinkaya, Çılgın Dersane Kampta, Çılgın Dersane 3, Seni Bana Yazmışlar ve Nekrüt adlı filmlerde oynamıştır.