Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde yapılan bombalı terör saldırısının şiddeti gün ağarınca ortaya çıktı. Asma tavanların ve camların dökülüp kırıldığı patlamada taksilerin de zarar gördüğü gözlendi. Akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı'ndaki bombalı terör saldırısının şiddeti günün ağarmasıyla gözler önüne serildi. Saldırının izleri bir yandan silinip yararlar sarılırken, içeriye de yolcular alınmaya başlandı. Saldırıda kullanılan bombaların şiddetiyle liman önündeki camların patladığı, taksilerin zarar gördüğü, asma tavanların da çöktüğü görüldü.

Foto: DHA - Atatürk Havalimanı'nda birçok sefer iptal edildi. Foto: DHA - Atatürk Havalimanı'nda birçok sefer iptal edildi.


Foto: İHA - Patalmanın olduğu yere Türk bayrakları asıldı. Foto: İHA - Patalmanın olduğu yere Türk bayrakları asıldı.


321312131212

YOLCULAR İÇERİ ALINDI


Öte yandan olay yerinde bulunan belediye ekipleri aralıksız çalışma ile yerleri yıkayarak kırılan camları temizleme çalışmalarına devam ediyor. Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen bombalı terör saldırısının ardından yolcuların tamamı güvenlik gerekçesiyle dışarı çıkarılmıştı. Dışarı çıkarılan yolcular saat 05.00 sıralarında, ana kapıda yapılan güvenlik kontrolünün ardından tekrar içeri alındı.

RESIMID_2161136

Akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı’nda bombalı terör saldırısı gerçekleştirilmişti. Gerçekleştirilen saldırının ardından güvenlik gerekçesiyle yolcular limandan dışarı tahliye edilmişti.

 

Havalimanı önünde bulunan kavşakta, kimi vatandaşlar uyuyarak tekrar içeri alınmayı bekledi. Vatandaşlar olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından, sabah saat 05.00 sıralarında tekrar içeriye alınmaya başladı.

2016-06-29T045743Z_1804546662_S1AETMQDCHAA_RTRMADP_3_TURKEY-BLAST

İLGİLİ HABERAtatürk Havalimanı saldırısını gazeteler nasıl gördü?Atatürk Havalimanı saldırısını gazeteler nasıl gördü?

“İÇ HATLAR AÇILDI, ALACAKLARINI SÖYLEDİLER”


İçeri giren vatandaşlardan Tuğrul Alili, akşam saat 09.00’dan beri Bakü’ye uçuş için beklediğini ifade ederek, “ Akşam 9’dan bu yana bekliyorum. Şimdi uçağa binip binemeyeceğimi bilmiyorum”dedi.

2016-06-29T050018Z_1049400582_S1AETMQDIGAA_RTRMADP_3_TURKEY-BLAST

Ailesi ile birlikte Erzurum’a gitmek için bekleyen Yasemin Çağlar ise, “Bizim uçağımız sabah saat 06.00’daydı gece saat 04.00’dan beri uçağa binmek için bekliyoruz. Erzurum’a gidiyoruz. İç hatların açıldığını ve alacaklarını söylediler” diye konuştu. İHA

disbasin-1