Olay dün akşam saat 23:00 sıralarında Söğütlüçeşme- Avcılar seferini yapan metrobüste meydana geldi. Ç.D. isimli genç kız metrobüste yanına oturduğu A.Ç. isimli adamın elle tacizine uğradı. Şoka giren genç kızın yardımına metrobüsteki gençler yetişti. Diğer yolcuların da müdahale etmesiyle genç kızı taciz ettiği öne sürülen ve dayak yiyeceğini anlayınca "ben onun erkek arkadaşıyım" diyen şahıs metrobüs içinde yolcular tarafından dövülmeye başlandı. Zincirlikuyu durağında araçtan indirilen şahıs ve genç kız daha sonra olay yerine gelen polis ekipleri tarafından karokola götürüldü. A.Ç. daha sonra tutuklanması istemiyle adliyeye sevk edildi.

Genç kız yaşadıklarını facebook hesabından anlattı. Genç kız yaşadıklarını facebook hesabından anlattı.


Mağdur kız Ç.D. yaşadıklarını ve tacizci olduğunu iddia ettiği şahsın fotoğraflarını facebook hesabından paylaştı. Ç.D. "Bu adam beni metrobüste taciz etti! Yanımda oturuyordu, eliyle benim vücuduma, belime, göğsüme, cinsel organıma dokundu. Yolcular durumu fark edip müdahale ettiler. O kadar korktum ki şikayetçi olmak bile istemedim. İlk şoku atlattıktan sonra şikayetçi olmaya karar verdim. Şu anda Zincirlikuyu istasyonunda 45 dakikadır polis bekliyoruz. Lütfen siz de ses çıkarın, bu haberi yayın. Yayın ki korksunlar, rezil olmaktan korksunlar! Yanımda olan, destek olan, ses çıkaran herkese teşekkürler. Polisler gerçekten çok ilgili davrandı" dedi.

SÖZCÜ'YE KONUŞTU: ŞOKA GİRDİM


Sabah saatlerinde karakola giderek ifade veren genç kız şahsın adliyeye sevk edilmesinin ardından yaşananları sozcu.com.tr'ye anlattı.
Dehşet dolu anları anlatan Ç.D. "Sögütlüçeşme'den metrobüse bindim. Boş bulduğum ilk koltuğa oturdum. O da hemen yanıma gelerek oturdu. Bir süre sonra beni eliyle taciz etmeye başladı. Kendimi geri çekip araya çanta falan koydum ama sesimi çıkaramadım. Adeta şoka girmiştim. Yardımıma daha sonra yolcular koştu. Yolcular polisi aradı ve tacizciyi ilk durak olan Zincirlikuyu'da indirmek istedi. Şahıs inmek istemeyince birkaç kişi ona saldırdı." dedi.

Feci şekilde dövülen genç adam iddiaları yalanladı. Feci şekilde dövülen genç adam iddiaları yalanladı.

'BEN ONUN ERKEK ARKADAŞIYIM'


Karakoldaki üst aramasında şahsın çoraplarına gizlediği cüzdanından TÜBİTAK adına düzenlenmiş kimlik çıktığını belirten genç kız "Ben tacize uğradığımı söyleyince önce benim erkek arkadaşım olduğunu iddia etti daha sonra da sanki akli dengesi yerinde değilmiş gibi davrandı. Tabiki polis inanmadı" diye konuştu.

Adliyeye sevk edildiği öğrenilen A.Ç.'nin işlemlerini sürdüğü öğrenildi.