Beşiktaş için kritik maç! Süper Toto Süper Lig'in 21. haftasında bu akşam Beşiktaş, Başakşehir deplasmanına çıkıyor. Fenerbahçe'nin 3 maç eksiği ile 5 paun gerisinde olan siyah - beyazlılar bu maçı alıp diğer maçlara rahat çıkmak istiyor.

Bugün saat 19.00'da Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak mücadeleyi Ali Palabıyık yönetecek. Müsabaka Lig TV'den naklen yayınlanacak. Maçı izlemek isteyen futbolseverler aşağıdaki linki tıklayıp maçı izleyebilirler.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR BEŞİKTAŞ MAÇI İZLE

7 MAÇLIK SERİ


Beşiktaş ile Medipol Başakşehir Süper Lig’de 15, Türkiye Kupası’nda 2 olmak üzere toplam 17 kez karşı karşıya geldi. Beraberliklerin ön plana çıktığı 17 maçta iki takımda 4’er galibiyet alırken, 9 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı.

Muhtemel 11’ler:

Başakşehir: Volkan, Cenk Ahmet, Bekir, Yalçın, Alparslan, Hakan, Emre, Visca, Mossoro, Semih

Beşiktaş: Tolga, Beck, Necip, Delgado, İsmail, Atiba, Oğuzhan, G. Töre, Olcay, Sosa, Gomez

SİYAH-BEYAZLILARDA TEK SIKINTI STOPER


Medipol Başakşehir maçı öncesi Beşiktaş’ın en büyük sıkıntısı stoper bölgesinde. Ligin ilk devresinde kadroda bulunan 4 stoperden 3 tanesini gönderen siyah-beyazlılar, Rhodolfo’nun da sakatlanarak sezonu kapatmasıyla sıkıntılı bir sürecin içine girdi. Son olarak takıma yeni katılan stoperlerden Marcelo’nun kupa maçında gördğü kırmızı kart, takımda sadece bir stoperin kalmasına yol açtı. Marcelo’nun kırmızı kart cezasının ertelenmesi için Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuran Beşiktaş’a bu konuda henüz bir cevap gelmedi.