Çöpçüden FETÖ imamı yaratılmış. CIA destekli FETÖ’ nün “İmam Oturtma Modeli” tarihe not düşen bilgilerle, belgelerle, itiraflarla netleşiyor. Devletin altını “imamlar oturtarak” oymuşlar. “İmam oturtmalı İslamcı örgütlenme modelinin” başarılı olmasında; AKP iktidarının yüksek düzeyde yataklık ve katkısı var.
Duydunuz mu?
Son örnek şu:
Genelkurmay İmamı, Başbakanlık Özel Kalemi’nden çıktı. Genelkurmay’daki FETÖ’cü subayı (Genelkurmay Başkanı’nın yaveri yarbay) Başbakanlık Özel Kalemi’nde bir sivil memur yönetiyor. Bu sivil memur (adı Muhammet Uslu), temizlik işçisi iken girdiği devlet memurluğunda Başbakanlık Özel Kalemi’ne kadar  yükseldi. Göz yumuldu, korundu, gözetildi.
Önce GATA’ya yerleştirildi.
Oradan Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü’ne geçti. Maaşı arttı. Oradan da KPSS’de (soruların çalındığı) görevlendirildi. Maaşı yine arttı. Sonra da Başbakanlık Özel Kalemi’ne yerleşti. Şimdi MİT’e ve dönemin Başbakanı, şimdinin Cumhurbaşkanı’na sormak, sorgulamak, irdelemek, incelemek gerekir. “Bir çöpçüden bir FETÖ imamı yaratılması” sadece CIA destekli Fethullah Gülen’in becerisi midir?
Vicdanımızı yitirmedik.
Açıkça yazalım.
Tarih şu notu düştü:
AKP iktidarı FETÖ’ye yataklık yaptı. Yapmasaydı FETÖ istediği kadar CIA’dan destek alsın devletin içine, ordunun en üst komuta kademesine bu kadar çok imam ve 17 yıldır Pensilvanya’da korunan baş imama bağlı bu kadar FETÖ’cü sokamazdı. Dün Cumhurbaşkanı Din Şurası’nda yataklık yaptıklarını kabullendi: “Allah dedikleri için müsamaha gösterdik. Bir ortak yanımız var dedik. Aslında bu yapının bambaşka niyetleri, aracı, örtüsü olduğunu, görmedik, göremedik” dedi.
Ağzıyla itiraf etti!

* * *

Afakı (ufukları) FETÖ sarmış!
İktidar OHAL’ı kalkan yaptı.
Askeri okulları kapatıyor.
Ordunun komuta birliğini bozuyor. Bütün güçleri “seçilmiştir diyerek tek kişi; cumhurbaşkanının elinde toplama” krizine girmiş bu siyaset ortamında TSK’nın parti ordusuna dönüşmesine gidecek yola OHAL parke taşlarını döşüyor. Buna “selden kütük kapma” derler. Sel suyu bentleri aşmış ülke boğuluyor.
Selden ordu kapılıyor.

* * *

Bu gidiş nereye?
Genelkurmay Başkanı susuyor. Neden susuyor? Eski Genelkurmay Başkanı ise “Türk Ordusu’nun damarları kesiliyor” diye uyarı çığlığı atmakta. Gerçekte FETÖ’cü darbe girişimi; başarısız olsun ama ordunun beli iyice kırılsın diye mi tezgahlandı?
Ağustos ayındayız.
Aralık ayına geleceğiz.
Ordunun bütün komuta kademesi atılacak ve “FETÖ’ ye yataklık yapan orduymuş, biz iktidar partisi AKP olarak  Allah adıyla sadece kandırıldık” denilecek. Tek suçlu orduyu yönetenler ilan edilecek. FETÖ’ cüler nedamet getirip bağışlanma dileyecekler ve AKP’ye biat edip affedilecekler. Eski Fethullahçılar, dönüp Gülen’e küfür edecekler ve bir olup “laiklik- tam bağımsızlık- bölünmez bütünlük- hukukun üstünlüğü-ulus devlet” diyenleri mi temizleyecekler?
Acaba!
Böyle mi olacak?
Şu 2 soruyu sormak gerekir:
1- Emir komuta birliği neden bozuluyor? Bunu bozarak darbe düşünmeyen fakat düşmana karşı çok güçlü orduya nasıl varılacak?
2- FETÖ’cüler sızdıkları harp okullarından, askeri liselerden bu okullar kapatılmadan temizlenemez miydi? FETÖ’cü Genelkurmay imamı Başbakanlıktan çıktı. Başbakanlık kapatılmadan FETÖ’cü temizleniyorsa, askeri okul kapatılmadan FETÖ’cü niçin temizlenemiyor?

FETÖ’cü savcı hâlâ görevde!

Van Savcısı Ferhat Sarıkaya, yargıya sızmış ilk FETÖ’cü. Düzmece, yalan, iftira dolu iddianame yazarak Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Enver Arpalı’nın intihar etmesine sebep oldu.  Dönemin Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt’a aşağılık leke sürdü. Bu savcı yaptıklarını itiraf etti, hâlâ savcılık görevini sürdürüyor. Korkunç çürüme!