Ensar Vakfı’yla İmam Hatip Mezunları Derneği’nin Karaman’daki yurtlarında gönüllü görev yapan 54 yaşındaki öğretmenin, yatılı kursa gelen dokuz yaşındaki 10 erkek çocuğuna tecavüz ettiği ortaya çıktı. Cinsel istismara uğrayan çocukların sayısının aslında 45 olduğu, tecavüzlerin üç sene devam ettiği, yatılı kalan çocukların üç sene boyunca denetimsiz şekilde bu sapığın ellerine bırakıldığı anlaşıldı.

*

Aile bakanı Sema Ramazanoğlu çıktı... “Buna bir kere rastlanmış olması, hizmetleriyle gurur duyduğumuz kurumumuzu karalamak için gerekçe olamaz” dedi.

*

Makarayı az geri saralım.

*

Sema Ramazanoğlu aynı aileden ikinci aile bakanı... Çünkü, bir dönem önce aile bakanlığı yapan Selma Aliye Kavaf, şimdiki aile bakanı Sema Ramazanoğlu’nun kızkardeşi... Aile bakanlığı devamlı bu aileye veriliyor. Ancak, aileden sorumlu aile, aileden sorunlu... Abla-kardeş birbirleriyle küs, yıllardır konuşmuyorlar. Aralarında ezeli rekabet olduğu söyleniyor. “Selma hanım milletvekili yapıldığında, Sema hanım milletvekili yapılmadı, Sema hanım milletvekili yapıldığında, bu defa Selma hanım milletvekili yapılmadı, ikisinin birden milletvekili yapılmadığı dönemde Sema hanımın kocası milletvekili yapıldı, ipler iyice koptu” deniyor. Güya aileden sorumlular ama, kendi ailelerinde bile huzuru sağlayamamışlar. Neyse...

*

Selma Aliye Kavaf aile bakanıyken, Türkiye’de halledilmesi gereken başka aile meselesi kalmamış gibi, “eşcinselliğin biyolojik bir bozukluk olduğuna inanıyorum, bir hastalık olduğuna inanıyorum, tedavi edilmesi gereken bir şey” dedi.

*

Hastalık teşhisi koyabildiğine göre, Selma Aliye Kavaf hekim miydi? Hayır. Psikiyatr mıydı? Hayır. Biyolog muydu? Hayır. Aile bakanı yapıldığına göre, sosyolog muydu acaba? Hayır. Hiç kimseye zararı olmadan yaşayan insanları, sadece cinsel kimlikleri sebebiyle “hasta” ilan eden aile bakanımız, öğretmendi.

*

Ve şimdi, Selma hanımın ablası Sema hanım... Akp’nin cankuşu Ensar Vakfı’na toz kondurmamak için, 10 çocuğa tecavüz eden, 45 çocuğa cinsel tacizde bulunan, tecavüzlerine üç senedir devam eden öğretmen hakkında “bir kere rastlanmış” diyor.

*

Halbuki, Sema hanımın bu seri tecavüzcüye “tıbbi teşhis” koyabilmesi için yeterli ehliyeti var. Kendisi hekim... Ama “gurur duyduğu” tarikatçı vakfı korumak için “karalamayalım” diyor.

*

Hekim değilim.
Teşhis koyamam.
Gazeteciyim.
Fotoğraflarını çekeyim.

*

Aynı aileden.
İki kızkardeş.
İki aile bakanı.
Bizatihi Akp zihniyetidir.

*

Topluma en ufak zararları olmayan insanlara, sırf kendileri gibi olmadıkları için “hasta” deyip... Topluma karşı en ağır, en iğrenç suçları işleyenleri, sırf kendilerinden diye savunmaya kalkışmak... Tipik badem davranışıdır.

*

(Onlardan değilsen mesela, ergenekoncusun, paralelsin. Onlardansan, Rıza Sarraf bile olsan, hayırseversin... Kız çocuklarına fırsat eşitliği sağlayan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ysen Çağdaş Eğitim Vakfı’ysan Atatürkçü Düşünce Derneği’ysen Baba Beni Okula Gönder’sen, her türlü iftiraya maruz kalabilirsin. Erkek çocuklarına tecavüz edilen tarikatçı Ensar Vakfı’ysan, gurur duyulabilirsin!)

*

Ve, bu defa aile bakanından patlak verdiler ama, aslında içişleri bakanı da budur, adalet bakanı da budur, sağlık bakanı da budur... İşine gelince öyle bakan, işine gelmeyince böyle bakan’dır bunlar!