İngiltere'de geçen hafta çöpçatanlık uygulaması Tinder'da tanıştığı erkek arkadaşı Thomas Fairclough'u bıçaklayan 24 yaşındaki Lavinia Woodward'ın üniversite yıllarında hayır için soyunduğu ortaya çıktı.

Alkol ve uyuşturucunun etkisi altındayken Fairclough'a saldıran Woodward, Oxford Ceza Mahkemesi yargıcı Ian Pringle'ı ikna etmeyi başararak hapisten kurtulmuştu. Yargıç Pringle, "Bu sıradışı, yetenekli genç hanımın uzun süredir arzu ettiği mesleğe girmesini engellemek, çok ağır bir ceza olur” dedi ve ekledi: “Yaptığın şey, biliyorum ki, peşini asla bırakmayacak, çok berbat ve normal şartlarda hürriyeti engelleyecek ceza gerektiriyor” diyerek karar duruşmasını 25 Eylül'e ertelemişti.

woodward

"Hapse giremeyecek kadar akıllı" olarak tanımlanan Woodward'ın dosyasını inceleyen yetkililer, genç kadının Oxford'daki arkadaşlarıyla bir takvime hayır için soyunduğunu ortaya çıkardı.

 

İngiliz The Sun gazetesinin elde ettiği fotoğraflarda Woodward'ın LGBTQ topluluğuna destek vermek için soyunduğu görülüyor. Takvimde bir erkeğin kucağına oturan Woodward'a bir şikayet daha geldi. Fakat resmi bir şikayette bulunulmadığı için bu iddia da düştü.

woodward3

İsmini açıklamak istemeyen bir kaynak, genç kadının bu fotoğraf çekilirken uyuşturucunun etkisinde olduğunu ifade etti.