Mactier Caddesi'ndeki apartmanda yaşayanlar, saatler 11:20'yi gösterirken daireden gelen sesler üzerine polisi aradı.

Bir yandan da içeride neler olduğunu anlamak için sesin geldiği daireye bakan apartman sakinleri, gördükleri karşısında adeta şok yaşadı.

Avustralya basınında yer alan haberlere göre; bir çift, içeride seks yapıyordu ve perdeler açık olduğu için yaşananlar görülüyordu.

Polisin kısa süre içinde olay yerine intikal ettiği fakat çift sevişmeyi bıraktığı için daireden gelen seslerin kesildiği belirtildi.

Polis karanlık nedeniyle sevişirken aşırı gürültü çıkaran çifti belirleyemedi ve sadece apartman sakinlerini perdelerini kapatmaları konusunda uyardı.

[old_news_related_template title="Cinsel organının büyüklüğü nedeniyle seks yapamıyor" desc="Kenya'da yaşayan bir adam cinsel organının büyüklüğü nedeniyle büyük bir dram yaşıyor. Ortalama penis boyundan 10 kat büyük bir cinsel organa sahip olan Sorence Owiti Opiyo, normal bir hayat sürmek için cinsel organını küçültmek istiyor. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/09/kenyalihasta.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2016/dunya/son-dakika-cinsel-organinin-buyuklugu-nedeniyle-seks-yapamiyor-1376699/"]