Bahar gelmişken herkes balkonuna ya da camının önüne yeni bitkiler, çiçekler ve küçük bostanlar ekiyor... Her canlı gibi bitkiler de bakım ve özen istiyor... Büyüdükçe toprak ve saksı değişimi gerekiyor, çünkü özellikle saksısı küçük gelen bitkiler daha fazla büyüyemiyor.

Londra’daki Studio Ayaskan tarafından tasarlanan Growth saksılar, bu sorununuza harika bir çözüm bulmuş... Origami saksılar bitkinizle beraber büyüyüp, onlara yeterli yaşam alanı sağlıyor.

Studio Ayaskan’ın Growth saksılarla ilgili yorumu şöyle: “Biz, insanlar sürekli bir şeyler üretiyoruz. Ürettiklerimiz zamanla işlevini kaybediyor ve onları elden çıkarıyoruz. Ancak doğada hayat hiç öyle değil. Her şey uyum sağlıyor, büyüyor, ölüyor ve öldükten sonra başka bir yaşam formunda yine faydalı hale geliyor. Hiçbir şey sabit değil, her şey bir akış içinde.”

[video_related_template title="Balın mucizevi etkileri" desc="undefined" image="http://cdn-tv.sozcu.com.tr/video-resimler/2017/04/sssss-1.jpg" link="https://tv.sozcu.com.tr/2017/saglik/video/balin-mucizevi-etkileri"]

[video_related_template title="Şekerle ilgili ilginç 10 bilgi..." desc="undefined" image="http://cdn-tv.sozcu.com.tr/video-resimler/2017/03/bbb-1.jpg" link="https://tv.sozcu.com.tr/2017/saglik/video/sekerle-ilgili-ilginc-10-bilgi"]