İşte Halk Arenası'nda duayen gazeteci Uğur Dündar'ın okuduğu o mesaj:

"Sizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bugün İzmir Dikili'de Atatürk Meydanı'nda buluşarak; adalet, demokrasi ve özgürlük mücadelesindeki kararlığını ortaya koyan halkımıza çok teşekkür ediyorum.

[old_news_related_template title="Yarkadaş o iddianameyi hatırlattı" desc="Halk TV’de ekranlara gelen ve izlenme rekorları kıran duayen gazeteci Uğur Dündar’ın yönettiği Halk Arenası programı, Adana'nın Çukurova İlçesi'ne konuk oldu. Binlerce vatandaşın da misafir olduğu programa CHP Milletvekili Haluk Pekşen, CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş ve gazeteci-yazar İsmail Saymaz katıldı. CHP'li Yarkadaş yaptığı konuşmada SÖZCÜ'ye yönelik 19 Mayıs günü başlatılan algı operasyonunda soruşturma sonunda iddianamesi hazırlanan Sözcü Gazetesi ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/05/15barisyarkadas.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/yarkadas-o-iddianameyi-hatirlatti-2039721/"]

Ayrıca siz ve gazeteci patronumuz Burak Akbay başta olmak üzere SÖZCÜ ailesine vefa, şükran ve minnet doluyum. Muhabiri olmaktan gurur duyduğum fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür gazete SÖZCÜ'nün tüm fertlerine halkın huzurunda teşekkür ediyorum.

"İMZAMIN ARKASINDAYIM"

Yıllardır kumpaslara karşı efsanevi mücadele vererek adını hukuk tarihine yazdıran adalet şövalyesi Celal Ülgen başta olmak üzere avukatlarımıza ve gerçekleri dile getiren ülkemizin saygın hukukçularına teşekkür ediyorum. Benimle aynı ıstıraba uğrayan evladım ve aileme hasret dolu sevgilerimi iletiyorum. Ben bütün haberlerimin arkasındayım. Tutuklanmamıza gerekçe olan haberdeki imzamın da arkasındayım.
Gazetecilik suç değildir. Ayrıca bir gazetede muhabire haber yaptırmak ve yayınlatmak da asla suç değildir. Hakikat gecikerek de olsa mutlaka hedefine varıyor.

[old_news_related_template title="'Sözcü Ailesi korkusuzca mücadele ediyor'" desc="Duayen gazeteci Uğur Dündar'ın sunduğu Halk Arenası'na konuk olan CHP'li milletvekili Haluk Pekşen, Sözcü iddianamesi ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. CHP'li Pekşen, 'SÖZCÜ ailesi gece gündüz bu terör örgütünü yargıya teslim etmek için korkusuzca, yiğitçe mücadele etti ve etmeye de devam ediyor' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/10/880-56.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/sozcu-ailesi-korkusuzca-mucadele-ediyor-2039731/"]

"MASUMİYETİM NETLEŞMİŞTİR"

Hakkımdaki mesnetsiz iddialar; 5 davanın savcıları, mahkemeler ve TBMM raporuyla tamamen çürümüş, masumiyetim netleşmiştir.

SÖZCÜ hakkındaki iddianame SÖZCÜ'nün suçsuzluğunun ispatıdır. Atatürkçü SÖZCÜ'ye FETÖ'cü iftirası atılarak; Türkiye'nin FETÖ'yle haklı mücadelesini kimler, hangi nedenle sakatlama istemektedir? SÖZCÜ operasyonuyla basın ve ifade özgürlüğü, halkın haber alma hakkı, adalet ve demokrasi büyük yara almaktadır.

"ONURUMUZU ASLA KAYBETMEMELİYİZ"

Kamu vicdanı algı operasyonunu reddetmiştir. Daima hukukun üstünlüğünü savunan biri olarak yargıya hesap vermekten hiçbir zaman çekinmedim. Yeter ki adil yargılanma olsun zapt edildiğim beton kutuda her şeye rağmen mutlak bir inanç ve umut yüklüyüm. Şerefimle girdiğim bu zindandan şerefimle çıkacağım. Özgürlüğümüzü, sağlımızı hatta hayatınızı bile kaybedebiliriz ama onurumuzu asla kaybetmemeliyiz."