İstanbullular, akşam saatleri için gelen yağış uyarısı sonrası trafik paniğine girmiş oldu. Edirne, Kırklareli ve İstanbul çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış görülecek.

[old_news_related_template title="Son dakika haberi... Meteoroloji'den 2 il için kuvvetli yağış uyarısı" desc="Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ve Kırklareli'de kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/09/basliksiz-1-202.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/son-dakika-haberi-meteorolojiden-2-il-icin-kuvvetli-yagis-uyarisi-2024715/"]

FSM KÖPRÜSÜ'NDE ÇALIŞMA

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde ihlalli geçişlerin önlenmesi amacıyla geçtiğimiz günlerde Serbest Geçiş Sistemi çalışmaları başlamıştı. FSM Köprüsü'nün devam eden çalışmalar nedeniyle araç trafiğine kısmı olarak kapatılması, akşam köprüyü kullanmak isteyen vatandaşlara zor anlar yaşattı. Çalışmalar nedeniyle Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na geçişte trafik yoğunluğu yaşandı. Köprü girişinde uzun araç kuyrukları oluştuğu görüldü.