Referandumda oy verme işlemi başladığı andan itibaren skandal haberleri üst üste gelirken, bu kezde üzücü bir görüntü Eyüp Silahtarağa İlköğretim Okulundan geldi.

İki bacağı olmayan engelli bir vatandaş, bozuk olan asansörler yüzünden merdivenlerden sürünerek sandığına ulaşmaya çalıştı.

Vatandaş, yetkililere sorunu dile getirdiğinde ise, "gidin tamirci çağırın o zaman" şeklinde cevap aldıklarını iddia etti.

[old_news_related_template title="Muhtar, kullanılan oyları tek tek kontrol etti ve dört oy birden kulandırttı" desc="Anayasa değişikliği referandumuna ilişkin sandık başlarından skandal görüntüler peş peşe gelmeye devam ediyor. Bu kez Muş'un Çatbaşı köyünde kaydedildiği iddia edilen görüntülerde o bölgede AKP'li olduğu bilinen muhtarın, oy kullanan vatandaşlarla birlikte kabine girip, verilen oyları kontrol ettiği iddia edildi. Üstüne üstlük kabinden muhtarla birlikte çıkan kişinin sandığa 4 oy birden attığı görüldü. Resmi kaynaklardan konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/04/muhtar-kontol-8803.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/son-dakika-muhtar-kullanan-oylari-tek-tek-kontrol-etti-ve-dort-oy-birden-kulandirtdi-1796068/"]

[old_news_related_template title="Sosyal medyada hızla yayılan 'Evet oyu' görüntüsü çok tartışıldı" desc="Tarihi referandumda sandıkların kapanmasına saatler kala Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Aşağı Koçlu mahallesindeki sandıklarda çekildiği iddia edilen bu görüntüler günün en çok tartışılan konularından oldu. Cep telefonuyla kayda alınan videoda, sandık görevlisi olduğu iddia edilen kişi ya da kişilerin tercih pusulalarına çok sayıda 'evet oyu' verdiği görülüyor. Konuyla ilgili İl ve İlçe Seçim Kurulunun açıklama yapması bekleniyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/04/evet-oyu-880.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/son-dakika-sosyal-medyada-hizla-yayilan-evet-oyu-goruntusu-cok-tartisildi-1795905/"]