Bu sözler Uğur Dündar tarafından Halk Arenası'nda okundu. Duayen gazeteci Aydın'dan yayınlanan Halk Arenası'na kendisine ulaşan bir mesajı paylaştı.

İşte Uğur Dündar'ın paylaştığı o mesaj:

"Babam

Merhaba Uğur Abi. Konuyu neden babam diye açtığımı merak ettiniz. Babam 1946 Dinar doğumlu. 2006 yılında emniyet teşkilatından emniyet müdürü rütbesiyle emekli olan küçüklüğümüzden beri bizi Atatürk sevgisi ve saygısı ile büyüten, kendimi bildim bileli evimizi her odasına Atatürk portresi asan, dürüst, bize haram lokma yedirmemek için çalışan, spora aşık bir insandır benim babam. Adı Ahmet Aytekin Gökçe. 6 Kasım Pazartesi günü yüksek tansiyon sebebiyle beyin kanaması geçirdi babam. Kanama beyincikte meydana gelmiş, hastaneye erken yetiştirmenin avantajıyla çok şükür şimdi hayatta. Ama sol tarafı tutmuyor, gözleri görmüyor ve ara ara hayali şeyler söylüyor. Doktorlar düzeleceğini ve fizik tedaviyle 6-7 aya kadar yürüyebileceğini söylediler.

"GÖZLERİ NET GÖRMESE DE GAZETEM HER GÜN ALINACAK DİYOR"

Neden mi bunları anlatıyorum. Yoğun bakımda olduğu için 10 Kasım'da ilk defa saygı duruşunda bulunamadı. Yoğun bakımdan 12 Kasım'da çıktığında tarihi sordu. 12 Kasım dediğimde ağlamaya başladı. 'Saygı duruşuna kalkamadım' dedi. Asıl şimdi dinleyin. Özel odaya aldığımızdan beri SÖZCÜ Gazetesi'ni istiyor. Gözleri net görmese de her gün gazetem alınacak diyor. Büyük başlıkları okuyor sadece.

"UYKU HALİNDE İZMİR MARŞI'NI SÖYLÜYOR"

Köşe yazılarınızı bana okutuyor. Uyku haliyle İzmir Marşı'nı söylüyor. Hastaları uyandıracak diye ikaz etsek de aldırmıyor. Babam her zaman dağ gibiydi. Tek dayanağım. Ne kadar teşekkür etsem azdır. Allah başımızdan eksik etmesin. Evlatlarını Atatürk sevgisiyle yetiştiren, dürüstülüğün her zaman kazandıracağımnı öğreten, vicdanlı, yalansız dolansız adam gibi adamdır babam. Hepinize en derin sevgi ve saygılarımla.

Şebnem Gökçek