Bu sabah Apple'ın sitesi, ziyaretçilerini bir sürpriz mesajıyla karşıladı. Site bakım modunda olduğundan birçok teknoloji tutkunu yeni bir ürün ekleneceğini tahmin ediyordu ve sürpriz sonunda açıklandı.

KIRMIZI iPHONE 7 GELDİ


Apple'ın sitesi tekrar online olduğunda Kırmızı renkli iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinin duyurusu yapıldı. Apple'ın özel olarak üretilen modeller listesine dahil ettiği Kırmızı iPhone 7 modelinin fiyatı en düşük depolama için 4.299 TL, iPhone 7 Plus modelinde ise 4.949 TL olarak belirlenmiş durumda.

iphone-7-kirmizi

GELİRİN BİR KISMI HIV/AIDS İLE MÜCADELEYE


Kırmızı renkli iPhone'lardan gelen gelirin bir kısmı HIV/AIDS ile mücadele programlarını desteklemek üzere The Global Fund’a bağış olarak verilecek.

[old_news_related_template title="iPhone 8'in fiyatı ne kadar olacak?" desc="Bir süredir iPhone 8'in pazarda olan iPhone serisinden çok daha pahalı olacağına dair bir çok iddia ortaya vardı. Bugün gelen bir rapor iddiaları doğrular nitelikte." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/02/iphone-8-1.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/iphone-8in-fiyati-ne-kadar-olacak-1736805/"]