Fransa’ın Lyon şehrinden çıkma yaratıcı bir sanatçı olan Benedetto Bufalino, günlük hayatta gördüğümüz ve kafamızı dönüp bakmayacağımız nesnelere meraklı. Bu nesneleri alıp hiç tahmin etmeyeceğimiz şekilde kullanan sanatçı, son eseri olarak bir mobil telefon yapmış. Ama mobil telefon denilince aklımıza hiç gelmeyecek bir yöntem kullanmış. Artık sokaklarda pek görmediğimiz bir telefon kabinini mobil hale getirmiş.

Akıllı telefonlarla sağlık sektöründe yenilikçi değişimler

Göreceğiniz videoda Bufalino kendi üretimi olan mobil telefon kabini ile bir caddede gezintiye çıkmış durumda. Sanatçı burada hem akıllı telefon çağında artık neredeyse unuttuğumuz bir iletişim yöntemini hatırlatmaya çalışıyor. Bu kabinin altında bir motor ve içinde bir kumanda bulunmakta.

sozcu-en-tuhaf-mobil-telefon-2

Bufalino aynı anda hem kabini içeriden sürerken, hem de telefonla konuşabildiğini söylüyor.
Tabi bu matrak mobil telefon, trafiğe çıkan diğer tüm araçlarla aynı akıbeti paylaşmakta. Yani yoğun trafikte sıkışmak işten bile değil. Biz yine cep telefonlarımızla idare edelim.

[old_news_related_template title="En hızlı otomobil belli oldu" desc="Dünyanın en hızlı üretim aracı belli oldu. ABD'nin Nevada eyaletinde bulunan Pahrumd'daki rekor denemesine ait görüntüler sosyal medyada kısa sürede viral hâle geldi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/11/araba880.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/yasam-haberleri/en-hizli-araba-denemesi-rekorla-sonuclandi/"]