Süper Lig'in 12'inci haftasında Cuma günü deplasmanda Galatasaray'la karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor, bu maçın hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla tamamladı.

Takım öğle saatlerinde İstanbul'a giderken, cezalı olan Kağan ve sakat olan Shelton, Seric, Jahiç, Uğur Uçar ve Gökhan Ünal İstanbul'a götürülmedi.

İyi bir takım olduklarını söyleyen Basın Sözcüsü Ziya Alak, "İyi bir takımız. Eksik olan motivasyondu. Bu motivasyonu yeni hocamızla sağladık. Yönetimiyle, teknik heyetiyle, futbolcusuyla ve taraftarıyla ekip olma yolunda ileriye gidiyoruz. Bu 4 ayaktan biri eksik olursa başarısızlık söz konusu olacaktır" dedi.

Yeni teknik direktörleri Mesut Bakkal'ın gelişiyle olumlu bir hava oluştuğunu vurgulayan Alak, "Futbolcularımızın birlikteliği, kendilerine olan güvenleriyle İstanbul'dan bir yada üç puanla Karabük'e döneriz diye düşünüyorum. Futbolcularımızı çok azimli ve hırslı gördüm. Cezalı ve sakatlıklar sonucu 6 eksikle İstanbul'a gidiyoruz. Eminim ki oynayacak futbolcularımız ellerinden geleni yaparak onları sahada aratmayacaklardır" diye konuştu.