Galatasaray'a transferi için de konuşan Ali Adnan, ''İlk önce Galatasaray'la anlaşmıştık; sonrasında bir takım sorunlar çıktı.

Olmadı; ama Galatasaray gerçekten çok büyük bir takım. Herkes Galatasaray'da oynamak ister. Ben aslında Galatasaray'la anlaşmıştım, bizim anlaşmamızda hiç bir sorun yoktu; fakat Galatasaray, Bağdat'taki kulüple anlaşamadı'' ifadelerini kullandı.

"BİR GÜN GALATASARAY OLABİLİR"
Herkesin Galatasaray'da oynamak istediğini dile getiren Ali Adnan, ''Ben şu anda Rizespor'un futbolcusuyum. Öncelikli amacım Rizespor'da başarılı olmak; ama sonrasında ileride ne olur bilmemem. Herkes Galatasaray'da oynamak ister. Kim bilir ileride yeniden bir şans doğar. Galatasaray'da oynamak gibi'' dedi.

"DROGBA İDOLÜM"
''Sneijder ve Drogba gibi yıldız futbolculara karşı oynamak benim için büyük bir onur. Bu benim için çok güzel bir şey diyen Ali Adnan''
kendi jenerasyonu içerisinde Sercan Kaya'nın en beğendiği futbolcu olduğunu belirtirken, ''Dider Drogba benim idolüm olan bir futbolcu. Gerçekten büyük bir futbolcu. Kendisini hayranlıkla takip ediyorum. Drogba'yla karşılaşmamız çok özel olacak'' şeklinde konuştu.