Japon firması Nikon ile 3 yıllık bir sponsorluk anlaşması imzalayan G.Saray'ın bir süredir 10 numara mevkiinde görev yapan Honda ile ilgilendiği ve bu transfer için de Nikon'un devreye girmesini talep ettiği biliniyor.

CSKA ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Honda, kısa bir süre önce yaptığı açıklamada; takımdan ayrılacağını açıklamış ve en büyük hedefinin de Avrupa'damücadele eden bir takımda oynamak olduğunu açıklamıştı.

NİKON DEVREYE GİRECEK
Fotomaç'ta yer alan habere göre; Japon yıldız Honda için bir süredir nabız yoklayan G.Saray yönetiminin sezon sonunda Nikon'u da devreye sokarak transfere nokta koymayı planlıyor. Honda transferi ile Asya pazarına da girmek isteyen sarı-kırmızılı kulübünün Tokyo'da GS Store açma düşüncesi ve Japonya'da GSTV projesinin hayata geçirilmesi gibi kritik konuların da işlerlik kazanması sağlanacak. Bu sezon başında Endonezya'da düzenlenecek olan kampa katılmayı planlayan G.Saray, burada Endonezya ve Malezya Milli Takımları'nın yanı sıra Everton ile de karşılaşacaktı ancak son anda yapılan değişiklik ile kamp iptal edilmişti.