Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında kendi evinde oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Sarı-kırmızılı ekip İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Galatasaray A2 Futbol Takımı ile yaptığı hazırlık maçı ile sürdürdü. Milli takımlarda bulunan oyuncuların yer almadığı ve yaklaşık bir saat süren taktik maçına Eray İşcan, Emmanuel Eboue, Gökhan Zan, Çağlar Birinci, Albert Riera, Sabri Sarıoğlu, Felipe Melo, Yekta Kurtuluş, Furkan Özçal, Aydın Yılmaz ve Didier Drogba ile başlayan A Takım'da daha sonra Didier Drogba yerine Engin Baytar'a oyuna dahil oldu. Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, taktik maçından 6-1'lik skorla galip ayrılırken goller Felipe Melo (2), Furkan Özçal (2), Aydın Yılmaz ve Sabri Sarıoğlu'ndan geldi. A2 Takımı'nın tek golünü ise Okan Derici kaydetti.

Bu arada Johan Elmander, performans uzmanı Scott Piri ile takımdan ayrı sahada topla çalıştı.

Sarı-kırmızılı ekip, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını yarın saat 12.00'de yapacağı antrenman ile sürdürecek.