Dinamo Kiev, Belhanda’nın bonservisinde yüksek uçtu! Yönetim de Faslı futbolcunun transferini askıya aldı. Yeniden, alternatif olarak bekletilen Ruiz’e dönüldü. Fulham’la pazarlıklara devam ediliyor.

Bugün’de yer alan habere göre, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş’ta tek hedef orta sahada ‘10 numara’ pozisyonunda oynayacak bir isimle kadroyu takviye etmek. 2 bölgeye transfer yapmayı planlayan Siyah-Beyazlılar’ın transfer düşündükleri mevkilerden bir diğeri ise sağ bek…

Burada ise Norveç ekibi Molde’nin 22 yaşındaki ismi Martin Linnes öne çıkıyordu. Hatta Siyah Beyazlılar, oyuncu ile yıllık 800 bin, kulübüyle ise 2 milyon euro bonserviste anlaşmıştı. Ancak, son 1 haftadır bu transfer için hiç bir adım atılmadığı kaydedildi. Yönetimin varını yoğunu orta sahaya harcadığı belirtildi.

MAGATH DA TAKIMDA KALMAYACAĞINI AÇIKLADI

10 numara pozisyonunda ise öne çıkan isimlerden olan Belhanda’dan gelen haberler keyifleri kaçırdı. Ukrayna’da Dinamo Kiev forması giyen oyuncu için 17 milyon euro gibi bir bonservis istendiği öğrenildi. Siyah Beyazlılar’ın bu koşullar altında transferi askıya aldıkları ifade edildi. Yönetimin listesinde öne çıkan isminse Fulham’ın Kosta Rikalı yıldızı Bryan Ruiz olduğu kaydedildi.

Siyah Beyazlılar’ın 3-4 milyon euro’ya anlaşması bekleniyor. Alman basınında ise Werder Bremen’in kulübüne 4 milyon euro önerdiği, oyuncuyla da yıllık 2 milyon euro’ya anlaşma sağladığı ve transferin bitmesinin an meselesi olduğu kaydedildi. Fulham menajeri Magath da Ruiz’in takımda kalmayacağını açıkladı.