ANKA – Genelkurmay Başkanlığı, Diyarbakır merkez Bağlar ilçesi Kırat mahallesi Çarşamba pazarında Hv.Astsb.Üçvş. Nejdet Aydoğdu’nun iki kişi tarafından başına ateş edilerek ağır yaralanmasına ilişkin olarak yaptığı açıklamada, “Hunharca, adice ve kalleşçe gerçekleştirilen bu saldırıyı şiddetle kınıyor, yaralımıza acil şifalar diliyoruz” dedi.

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, bugün saat 16.50 sularında, Diyarbakır merkez Bağlar ilçesi Kırat mahallesi Çarşamba pazarında ailesi yanında olduğu halde alışveriş yapmakta olan Hv.Astsb.Üçvş. Nejdet Aydoğdu’nun yüzleri maskeli, kimlikleri ve eşkalleri henüz belirlenemeyen iki kişi tarafından, yakın mesafeden başına ateş edilmek suretiyle ağır yaralandığı kaydedildi.

Aydoğdu’nun sağlık durumunun stabil olduğu ve tedavisine yoğun bakımda devam edildiği aktarılan açıklamada, Aydoğdu’nun hayati tehlikesinin mevcut olduğu aktarıldı.

Açıklamada, “Hunharca, adice ve kalleşçe gerçekleştirilen bu saldırıyı şiddetle kınıyor, yaralımıza acil şifalar diliyoruz” denildi. (ANKA)