46 metre uzunluğundaki 6O. yıl adlı teknelerinde tatil yapan Ebru Gündeş ve Reza Zarrab çifti yakın arkadaşı Emel Müftüoğlu ile Rus misafirlerini ağırladı. Zerrab’a ait olan Royal Denizcilik tarafından beş yıl önce inşa edilen ve beş yıl önce 7 milyon euro değerinde olan 60. yıl adlı yatta yok yok.

 

Yatın ‘Yıl 60’ olmasının nedeni Ebru Gündeş’le evlenirken ‘60 yıl hiç ayrılmayacağız’ diye söz vermesinden kaynaklanıyor. ‘Yıl 60’ yazısı Zarrab’ın Kanlıca’daki evinin kapısında, araçlarının bazı plakalarında da yer alyor. Misafirlerini alıp denize girdikleri Mazı'da uzak bir  idip dalan Reza Zarrab ailesi ve misafirleri ile lüks teknesinde konaklamadı.

 

Akşam saatlerinde sürat teknesine binip Bodrum marinaya geçen ve oradan da evine geçen Reza Zarrab ve Ebru Gündeş, sürat teknesinin içinde şapka takan Emel Müftüoğlu ile sohbet ederek yola koyuldu…  'En İyi İç Dizayn' ve 'En İyi Karma Kullanım' dallarında büyük ödülü alan Regnum Escana Evleri'nden oturan Reza Zarrab ve Ebru Gundeş’in Bodrum’daki evleri Bodrum Kalesi manzaralı. Evin bir başka özelliği ise akıllı ev yöntemine sahip. Dünyanın öbür ucunda da olunsa, ev yönlendirilebiliyor.