sozcu.com.tr/DIŞ HABERLER 

İngiltere'nin Northampton bölgesinde yaşayan 28 yaşıdaki Byron Thomas, fast food zinciri McDonald's'tan peynirli quarter pounder menü sipariş etti.



İngiliz Mirror haber sitesinde yer alan habere göre, kızıyla birlikte bir AVM'deki restorandan satın aldığı siparişini arabada yemeye başlayan Thomas, ağzına gelen korkunç tatla irkildi. Telaşla hamburger ekmeğinin içine bakan talihsiz adam, hamburger köftesinin çiğ olarak verildiğini gördü.



Gördüğü iğrenç manzara karşısında hemen restorana geri dönen Byron Thomas, mağaza müdürünün yeni ve pişmiş bir burger vererek durumu düzeltmek istemesi üzerine çılgına döndü.



Aynı günün sabahında zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılan Byron Thomas, yaşadığının "mide bulandırıcı" olduğunu söylüyor.



Demiryollarında sağlık ve güvenlik eğitmeni olarak çalışan Thomas, çiğ hamburgeri restorana geri vermedi. Yerel çevre ve sağlık hizmetlerine teslim etmeyi düşündüğü ürünle McDonald's'a karşı resmi şikayette de bulunacak olan Thomas, yakın çevresinin ve kendisinin bir daha asla McDonald's'a gitmeyeceğini söyledi.



McDonald's'tan yapılan açıklamada, yiyecek güvenliğinin kendilerinin önceliği olduğunu ve kalite kontole büyük önem verildiği belirtildi. Yaşanılan durumun kendilerini hayal kırıklığına uğrattığını söyleyen firma, olay üzerine şirket içi soruşturma başlattıklarını ve Byron Thomas ile iletişime geçeceklerini bildirdi.