Dün sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve işadamlarıyla bir araya gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bugün de Marmaris esnafını ziyaret etti.

Erdoğan Bakan'dan çocuk istedi

Erdoğan Bakan'dan çocuk istedi


Sabah erken saatlerde partilileriyle Marmaris'in İçmeler Mahallesi'ndeki Aqua Otel'de kahvaltıda bir araya gelen Çavuşoğlu, ardından ilçe merkezine geçerek esnafı ziyaret etti.

'Türkiye Ortadoğu'da bir batakta'

'Türkiye Ortadoğu'da bir batakta'


TEZGAHTARIN "PARA YOK" SERZENİŞİ

Ziyaret sırasında bir butikteki kadın tezgahtar, "Turizm çok kötü. Turist yok. Yerliye çalışıyoruz. 10 liraya tişört satıyoruz, alan yok. Havaalanları açıyorsunuz, kullanan yok. Çünkü vatandaşta para yok. Üçüncü köprüyü de yapsanız, insanlar kullanamayacak. Çünkü kimsede karşıya geçecek para yok" serzenişinde bulundu.



Bu sözler üzerine Çavuşoğlu "Biz turizm bölgelerinde golf sahasına kadar hizmetler açıyoruz. Hal böyle olunca kışın da turizm olacak. Ne yapalım havaalanı da mı açmayalım?" sözleriyle karşılık verdi. Bu sırada partililerden biri söze karışarak "Eskiden millet saman altından su yürütüyordu. Biz şimdi deniz altından tren yürütüyoruz. Yapmayın Allah aşkına" sözleriyle tezgahtara tepki gösterdi.