7 Haziran seçiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın genel başkanlığı döneminde klasikleşen "balkon konuşması"nın Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından yapılması beklenmişti. Tek başına iktidar olamayacağı kesinleşen Davutoğlu, genel merkezin balkonuna çıkıp konuşma yapamadı.



ERDOĞAN'DAN AÇIKLAMA YOK

Her seçim sonrasında balkon konuşması yapan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın ise bu seçimlerden sonra da konuşma yapabileceği belirtilmişti. AKP'nin tek başına iktidar olamayacağının netleşmesinin ardından, İstanbul'da olan Cumhurbaşkanı Erdoğan balkon konuşması yapmazken, seçim sonuçlarıyla ilgili herhangi bir açıklama da gelmedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan son olarak cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından AKP Genel Merkezi'nin balkonuna çıkmış ve eşi Emine Erdoğan, oğlu Bilal Erdoğan'ın yanı sıra Başbakan Yardımları Beşir Atalay ve Ali Babacan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, AKP Genel Başkan Yardımcıları Numan Kurtulmuş, Hüseyin Çelik ve Mehmet Ali Şahin ile yolsuzluk soruşturması sonrası hükümetten ayrılan Egemen Bağış ile birlikte vatandaşlara seslenmişti.



İktidar elden gitmiş maşallah

İktidar elden gitmiş maşallah





CHP oylarını korudu

CHP oylarını korudu





Ahmet Davutoğlu istifa edecek mi?

Ahmet Davutoğlu istifa edecek mi?