İstanbul, Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde geçtiğimiz Pazar sabahı meydana gelen olayda, polis ile gözaltına almak istediği bir kişi ve onu korumaya çalışan arkadaşları arasında kavga çıktı. Neden çıktığı henüz belli olmayan arbede sırasında polis, gruptan bir kişiyi öldüresiye dövdü. Görüntülerde feci şekilde dayak yiyen kişinin bir süre sonra yere yığıldığı görülüyor... O anlar çevredekilerin cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

CEP TELEFONU KAYDINDA

Geçtiğimiz pazar sabahı yaşandığı belirtilen olay cep telefonun kamerasının 1 dakika 19 saniyelik kaydına yansıdı. Görüntüler yerde yatan bir kişi ve başında bekleyen 2 polisin görülmesiyle başlıyor. Ardından her geçen saniye yükselen tansiyon,  polislerle gözaltına almak istediği kişi ve arkadaşı arasındaki arbede görülüyor. Bu sırada polisin orantıyı aşan güç kullandığı görülüyor.

3 GÖZALTI KİŞİ GÖZALTINDA

Bu görüntülerden sonra polisin olay yerindeki 3 kişiyi gözaltına alıp götürdüğü belirtiliyor. Olayın neden kaynaklandığı, polisin nasıl bir işlem yaptığı, hedefindeki kişilerin de nasıl bir suçun ya da şüpheli durumun kahramanı oldukları bilinmiyor.

DHA