FOTO:Cihan


İstanbul güne terör operasyonu ile uyandı. İstanbul emniyeti, bazı ilçelerde eşzamanlı terör operasyonu gerçekleştirdi. Özel harekat ve çevik kuvvet ekiplerinin de desteği ile çok sayıda adrese eşzamanlı baskınlar yapıldı. Sarıyer Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde (Armutlu) operasyon düzenlenen bir adreste polise direnen bir kadının vurulduğu iddia edildi. Olaya tepki gösteren vatandaşlarla polis arasında arbede yaşandı.

BİR KADIN VURULDU İDDİASI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, başta Sarıyer olmak üzere bazı ilçelerde operasyon düzenledi. Özel harekat ekiplerinin de desteği ile önceden tespit edilen adreslere eşzamanlı baskınlar yapıldı. Sarıyer'de Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Gelincik Sokak’ta baskın yapılan adreste polise direndiği öne sürülen bir kadının polis tarafından vurulduğu iddia edildi.

POLİSLE MAHALLELİ ARASINDA ARBEDE ÇIKTI

İddiayı dile getiren bazı şahıslar polise tepki gösterdi. Söz konusu adrese çevik kuvvet ekibi yönlendirildi. Polis ile vatandaşlar arasında arbede yaşandı. Polis, baskın yapılan adreslerde arama ve inceleme çalışması yürüttü. Operasyona özel harekat polislerinin yanı sıra çevik kuvvet ve diğer şubelerden de ekiplerin katıldığı öğrenildi.

Operasyona ilişkin detaylı bilgi verilmedi. Polisin operasyon bölgesindeki güvenlik önlemi ve çalışmaları sürüyor. (Cihan)



AKP iktidardan düşerse en geç 6 ay içinde tarihe gömülür

AKP iktidardan düşerse en geç 6 ay içinde tarihe gömülür