Devletin zirvesi konumunda bulunan isimlerden Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Melih Gökçek'in yolsuzluklarıyla ilgili iddialarda bulundu. İşte Arınç'ın Melih Gökçek'i yolsuzlukla suçladığı o açıklama:

Savcıları göreve çağırıyoruz

Savcıları göreve çağırıyoruz


"Gökçek’le ilgili 100 konuyu seçimden sonra konuşmak isterim. İsterseniz size yazar gizli bir mektup veririm, seçimden sonra açarsınız."  "Gökçek oğlunun milletvekili adaylığını netleştirmek istiyor. Birilerine yaranmak istiyor."  "Biz kimin nerede havlayacağını, hangi işler çevireceğini biz biliriz."  "Amerika’ya giden benim ben bunları gizlemedim ki.  Ama Gökçek bunlardan daha fazlasını yapmıştır. Bu yapının kucağında oturmuş, bu yapıya Ankara’ya parsel satmıştır.  Zengin işadamlarına okul yaptırmıştır."  "Biz o zaman devletin imkanlarını bu yapı için onların kucağına bırakmadık. Gökçek’in adaylığına o zaman itiraz ettim. Yeni bir başkana ihtiyacımız vardır dedim. O günden kalan bir hıncını  bir şekilde çıkarmak istiyor.  8 Haziran’a kadar müsaade. 8′inden sonra hesabını sorarım. Birileri arkadan kuklacılık yapmak istemişse benim kulaklarım iyi duyar. Bana bunu saldırtanları 8′inden sonra çıkarırım."

Yavaş: Arınç sanki...

Yavaş: Arınç sanki...


 

Şimdi Sözcü soruyor;
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in gün yüzüne çıkan bu yolsuzluklarından dolayı, savcılar ve İçişleri Bakanlığı ne zaman harekete geçip suç duyurusunda bulunacak? Ya da suç duyurusunda bulunacak mı?

Oğul Gökçek'ten açıklama!

Oğul Gökçek'ten açıklama!