Habip ATAM - İstanbul

Bağcılar’da bir adresten hırsızlık yapmaya çalışan Gürcistan uyruklu 4 kişi polisin dikkati sayesinde gözaltına alındı.  Emniyete götürülen, Avtandıl B. (45), Iraklı G. (34), Roını K. (43), Teıumurazı S. (33) işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan zanlılar serbest bırakıldı.

PARMAK İZLERİ ELE VERDİ

Türkiye’de suça karıştıkları için yasa gereği sınır dışı edilecek olan 4 Gürcü, Güneşli Polis Merkezi’ne götürüldü. Bu sırada zanlıların parmak izleri eşleştirme sonuçları ortaya çıktı. Avtandıl B. ve Iraklı G.’nin 3 ayrı olaya karıştıkları tespit edildi. 2 şüphelinin Gasp Büro Amirliği ile Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından arandığı ortaya çıktı.

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen Avtandıl B.’nin, Haziran ayında  Bahar D.’nin evine girip 30 bin Dolar parasını çalan zanlı olduğu belirlendi. Parmak izi evdeki bir gazetede bulunan Avtanıl B. ile Iraklı G.’nin 5 ay önce Avcılar’da bir bankadan para eken  Oktay Ç.’nin 112 bin lirasının gasp edilmesi ile başka bir olayda 40  bin lira gasp edilmesinden de arandığı tespit edildi. 2 zanlı Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.