Şampiyonlar Ligi'nde dün gece oynanan 8 maç ile 3. hafta grup maçları tamamlandı.A, B, C, D gruplarında oynanan 8 maçta 3 maç berabere bitti. Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray, gruptaki 3. maçında Türk Telekom Arena'da 1-0 geriye düştüğü maçta Benfica'yı 2-1 yenmeyi başardı ve ilk galibiyetini alarak puanını 4'e yükseltti. Şampiyonlar Lig maç özetlerini aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Şampiyonlar Ligi maç özetleri izle

Devler Ligi'nde 3. hafta maçları dün akşam oynanan maçlar ile tamamlandı. Galatasaray'ın yer aldığı C grubundaki diğer maçta Atletico Madrid, Astana'yı 4-0 yenerek grupta averajla liderliğe yükseldi. Şampiyonlar Ligi maç özetleri, puan durumları ve gecenin maç sonuçları haberimizde.

Şampiyonlar Ligi puan durumları

Şampiyonlar Ligi A grubunun iki dev takımı PSG ile Real Madrid, Fransa'da karşı karşıya geldiler. Karşılıklı ataklarla geçen maçta Paris Saint Germain ve Real Madrid, istedikleri gole kavuşamadılar ve maç 0-0 berabere bitti. Bu maçın ilginç bir anı ise bir taraftar ma içinde sahaya dalıp Ronaldo'ya sarıldı. Ronaldo da taraftara aynı şekilde sarıldı.

Devler Ligi B Grubu'nda ise CSKA Moskova, ağırladığı Manchester United karşısında Seydou Doumbia'nın 15. dakikada attığı golle öne geçmesine rağmen 65'de Anthony Martial'in golüne engel olamadı ve karşılaşma 1-1 eşitlikle bitti.

Şampiyonlar Ligi D grubu maçında Manchester City, konuk ettiği Sevilla karşısında 30. dakikada Yevhen Konoplyanka'nın golü ile 1-0 geriye düştü fakat 36'da Adil Rami'nin kendi kalesine ve 90+1'de Kevin De Bruyne'in attığı gollerle maçtan 2-1 galip ayrıldı.

A Grubu:

Malmö (İsveç) – Shakhtar Donetsk (Ukrayna): 1-0

Paris Saint-Germain (Fransa) – Real Madrid (İspanya): 0-0

B Grubu:

CSKA Moskova (Rusya) – Manchester United (İngiltere): 1-1

Wolfsburg (Almanya) – PSV (Hollanda): 2-0

C Grubu:

Atletico Madrid (İspanya) – Astana (Kazakistan): 4-0

Galatasaray (Türkiye) – Benfica (Portekiz): 2-1

D Grubu:

Juventus (İtalya) – Borussia Mönchengladbach (Almanya): 0-0

Manchester City (İngiltere) – Sevilla (İspanya): 2-1