Dizilerinin sevilen isimleri Berrak Tüzünataç, Engin Öztürk, Aras Bulut İynemli, Serkan Keskin, Fatih Artman ve Burak Yamantürk, önceki akşam Arnavutköy Any'de bir araya geldi. 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinden sıkı dost olan Berrak Tüzünataç, Engin Öztürk ve Aras Bulut İynemli, uzun bir aradan sonra hasret giderdi. Güzel havanın keyfini dışarıda oturarak yaptıkları sohbetle çıkaran ekip, gazetecilerin kendilerini görüntülemelerine aldırış etmedi. Yaklaşık 3 saat boyunca mekan dışında oturan ünlü isimler, zaman zaman kahkahalarıyla Arnavutköy'ü inletti.



“CANSU ARKADAŞIM”

Eğlenceli geçen buluşma sonrası mekandan ayrılmak isteyen ekip, bu kez kameraları görünce biraz gerildi. Cansu Dere ile aşk dedikoduları çıkan Engin Öztürk'e bu konu soruldu. Aşk soruları karşısında gerilen Öztürk, "Cansu ile sadece çok iyi arkadaşız. Bunları siz uyduruyorsunuz" diyerek gazetecileri suçladı.



Gazetecilerin Engin Öztürk'le röportaj yapmasını fırsat bilen Berrak Tüzünataç, koşar adım mekanı terk etmek istedi. Makyajsız haliyle görüntülenmek istemeyen Tüzünataç, patlayan flaşlardan nasibini aldı. Bu esnada yoldan geçen bir erkek, Berrak Tüzünataç ile aynı kadraja girince büyük panik yaşadı.