İstanbul’da yaşamını yitiren ünlü tiyatro sanatçısı Levent kırca’nın 6 yıldır birlikte olduğu ve ’son eşim’ diye nitelendirdiği Aslı Çetiner'in basın açıklaması:

''Kıymetlim Levent Kırca'yı maalesef kaybettik. Kendisi sabah karşı 02:00 itibariyle solunum sıkıntısı yaşamaya başladı. Son ana kadar bilinci açıktı. Konuştuk, vedalaştık. Tüm sevenlerine tekrar sevgilerini yolladı. Maalesef saat 02:40'ta hayata gözlerini yumdu. En büyük tesellim fazla acı çekmeden, eli elimde gitmesidir. Levent; ender bulunan, adam gibi adamlardandı. Benim için bir okuldu. Onu kaybettiğim için çok üzgünüm. Ülkesinin, tüm sevenlerinin, hepimizin başı sağolsun.

''HASTALIĞIMDAN KİMSE NEMALANMASIN'' DEMİŞTİ...

Ayşe Arman’ın "Ben de, ’Kimse hastalığımdan nemalanmasın!’ dediğinizde sinir olmuştum size, ’insan iki çocuğunun anası ve eski karısı için böyle mi söyler’ diye..." sözleri üzerine de Kırca, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Ben Oya’yı kast etmedim. Ama her şey için koşturan kemoterapide el ele benimle oturan bütün sağlık işlerimi eline alan borçlarımı ödeyen kalan zamanımı benim için yaşanılır kılan bir kadını da kimseye ezdirmem. Tekrar ediyorum, Oya’yı çok uzun zamandır görmedim bile. Neden o lafı etti anlamadım. Ama onu da üzmek istemem. Yeteri kadar derdimiz var şu anda zaten."