İbrahim Tatlıses ile Kenan İmirzalıoğlu'na olan hayranlığını her vesileyle dile getiren müzik dünyasının genç sesi Berşan Karadayı "Benim Hikayem" adlı albümüyle de müzik listelerinde üst sıralara yükseliyor.



Müzikte iddialı olduğunu söyleyen ve pek çok şarkıya besteci olarak da imzasını atan, Benim Hikayem adlı albümündeki tüm eserleri kendi hazırlayan genç ses Berşan Karadayı, "Müzik kulvarında değil de oyunculukta mücadele etseydim, mutlaka Kenan İmirzalıoğlu'nun izinden giderdim" diyor. Söz İbrahim Tatlıses'ten açılınca da gözleri dolu dolu konuşuyor: "Ben de onun gibi Urfalıyım ve onunla hemşehri olmaktan gurur duyuyorum. Allah'a sürekli dua ediyorum, tekrar eski sağlığına kavuşması için. İbrahim Bey benim müzikteki en büyük idolümdür."



AŞK ADAMIYIM

İlk klibini Sayende adlı şarkısına çeken Berşan Karadayı, aşkla ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu: "Ben gerçek anlamda bir aşk adamıyım. Hayali aşklarla asla şarkı bestelemedim. Her şarkımdaki anlatılan aşkın gerçek yaşanmışlıklarla ilgisi vardır mutlaka. Ben çocuk yaşta çıktım sahneye. Yıllardır sahne tozu yuttum. Bu açıdan bakınca benim en büyük aşkım elbette müziktir.