28 Aralık 2014'te doğum yapan Pelin Karahan bir anne olarak kutladığı ilk anneler gününde ilk kez çocuğunun fotoğrafını paylaştı. Pelin Karahan, Facebook hesabında çocuğunun fotoğrafını aşağıdaki duygusal mesaj ile yayımladı.

"Seni kucağıma aldığım ilk an anladım ki, bu sevginin tarifi yok... Sen en büyük aşksın. sen doğdun ben anne oldum,sen uyudun ben seni seyrettim,sen ağladın ben de ağladım,sen güldün ben sana güldüm,sen acıktın ben seni doyurdum... Anne oldum annemi daha iyi anladım...O gülüşünle, kimsede olmayan o kokunla beni senin annen yaptığın için çok mutluyum tüm annelerin anneler günü kutlu olsun."

PELİN KARAHAN KİMDİR?


1984 doğumlu olan Pelin Karahan, İlkokulu Arı Koleji’nde okudu. Ortaokulun bir bölümünü Ankara Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu’nda ve Ödemiş İlköğretim Okulu’nda tamamladı. Pelin Karahan Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesi’nden başarıyla mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi Turizm İşletme bölümünü bitirdi. Karahan, okul yıllarında çeşitli faaliyetlere katılım gösterdi. İstanbul’a çalışmak için geldiğinde ek iş olarak çalışmak için Erberk Ajans’a kaydoldu. Bu ajans aracılığıyla Çağan Irmak ile Demirdöküm reklam filmini çekti. Pelin Karahan daha sonra Kavak Yelleri dizisinin seçmelerine katıldı ve Aslı rolüne seçildi. Bu sırada Nestle Kit-Kat, Coca Cola Light, Ülker Royal Golf, Yedigün, Carrefour, Penti, Komili Şampuan, İpana markalarının reklam filmlerinde de oynadı. Pelin Karahan son olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde Mihrimah Sultan'ı canlandırdı. Ayrıca TRT okul hayvan bakımı programı "Bir evde" programını sundu.

Pelin Karahan 2011 yılının ekim ayında pilates eğitmeni Erdinç Bekiroğlu ile Barselona'da evlendi. Ancak Bekiroğlu'ndan 2013 yılı Kasım ayında boşandı. 24 Haziran 2014'te iş adamı Bedri Güntay ile Adile Sultan Sarayı'nda evlendi.