En sevilen şarkılarını seslendiren Ziynet Sali, “Sevgi günümüz kutlu olsun, benim sevgilim sizlersiniz” diyerek tüm şarkılarını izleyenlerine armağan etti. Trump Alışveriş Merkezi’nin teras katında yer alan İstanbulluların eğlence ve buluşma noktası Trump Cadde, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Ziynet Sali’yi ağırladı. Sevgililer Günü’ne özel Roma Aşk Çeşmesi’ne dönüşen sahnede en sevilen şarkılarını Trump Cadde ziyaretçileri için söyleyen Ziynet Sali, Cengiz Abazoğlu imzalı cesur kıyafeti ile dikkat çekti.


SEVGİ DEMEK HAYAT DEMEK


Sahneye gül yapraklarıyla çıkan Ziynet Sali, “Leylalar, Mecnunlar, aşıklar ve sevgililer için buradayım. Sevgililer Günü sabahı Sevgililer Günü’müz kutlu olsun mesajı bana gelmedi. Olsun sevgi demek hayat demek, benim sevgilim sizlersiniz, Sevgi Günü’müz kutlu olsun, bütün şarkılar sizin için bu gece diyerek “Her şey güzel olacak”ı sevenleri ile birlikte söyledi.



Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Ziynet Sali, “ Sizi bu gece rüya şehir Roma’ya götüreceğim, Roma’da Aşık Çeşmesi’ne gittiğimde sizlere şarkı söylemeyi dilemiştim, benim dileğim gerçekleşti, siz de bu gece dilek dileğin.


KADINA ŞİDDETE HAYIR


Üniversite öğrencisi Özgecan’ın öldürülmesi nedeniyle aslında kalbinin bugün yasta olduğunu söyleyen ve gözyaşlarını tutamayan sanatçı, kadına şiddete hayır dedi. Aşk için pasta üfleyen ve sevenlerine aşk çikolatası ikram eden Ziynet Sali, Türk Sanat Müziği’nin unutulmaz seslerinden Müzeyyen Senar’ı sahnede anarak “Benzemez Kimse Sana” yı seslendirdi.