Geçen sezonun çifte kupalı şampiyonu Galatasaray, yeni sezon öncesi koleksiyonuna
Süper Kupa’yı da katarak moral bulurken, gözler Avrupa’ya çevrildi.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, yönetime “Kadrom ligde şampiyonluk için yeterli. Bu takımla kupaları aldık yine alırız. Ancak Avrupa’da yani Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmak istiyorsak takviye şart. Bir stoper, bir kanat, bir de santrfor istiyorum” dediği ortaya çıktı.

Hamzaoğlu’nun listesindeki bir numara olan İsviçreli Xherdan Shaqiri için de yönetimin kiralamak için kulübü Inter’le görüşmelerini sürdürdüğü, transferin de her an sonuçlanabileceği öğrenildi.

NIASSE GÜÇ KATAR

Galatasaray’ın bu transferde en büyük rakibi Stoke City. Shaqiri dün Stoke City-Liverpool maçını tribünden izledi. İngilizler de transfer için bastırıyor.

Hamzaoğlu’nun istediği bir başka ismin ise Akhisar’dan öğrencisi olan ve şu anda Rusya’nın Lokomotiv Moskova takımında oynayan Oumar Niasse olduğu ortaya çıktı. Sercan’ın Eskişehirspor’a gönderileceği ve Burak Yılmaz’a alternatif santrfor olarak da Senegalli futbolcunun transfer edileceği ifade edildi. 25 yaşındaki Niasse’nin de Hamza Hamzaoğlu’nun görevde olması nedeniyle Galatasaray’a gelmeyi çok istediği belirtildi.