Akatlar'da bir spor kompleksinin havuzunda yüzerken geçirdiği epilepsi krizi sonucu hayatını kaybeden Sami Ajas, Şişli Musevi İtalyan Mezarlığı'nda toprağa verildi.  İşadamı Sami Ajas için, Şişli Musevi İtalyan Mezarlığı'nın dua odasında saat 13.00'te dini tören düzenlendi.

RESIMID_2145536

Törene, Sami Ajas'ın annesi Tina Ajas, eşi Tülay Akgöz Ajas, kuzenleri Şeli, Anita, Harun ve Kemal Keneti ile teyzesinin oğlu ve aynı zamanda Negri Tekstil'in sahibi olan işadamı Cem Negri'nin de aralarında olduğu aile yakınları ile Musevi Cemaati temsilcileri katıldı. Musevi işadamının eşi Tülay Akgöz Ajas ve annesi Tina Ajas, taziye dileklerini mezarlıktaki dua odasında kabul etti.

RESIMID_2145541

Habercilerin mezarlığın kapısından takip ettiği tören sırasında, anne Tina Ajas'ın "Sevgili Oğluma", eşi Tülay Akgöz Ajas'ın "Sevgili eşime" ve 9 yaşındaki oğlu Marcello Ajas'ın "Sevgili babama" yazılı çelenkleri dikkat çekti.

RESIMID_2145538

Sami Ajas'ın eşi Tülay Akgöz Ajas, tören sonrası habercilerin konuşma talebini kabul etmezken, yakınları tarafından mezarlıktan götürüldü.