Fenerbahçe, Türkiye Kupası son 16 turunda Kayserispor’u ağırlıyor. Grubu yenilgisiz tamamlayan Kanarya’nın hedefi 90 dakika sonunda rakibi devirip ilk sekize uçmak.
Türkiye Kupası’nda son 16 turunun perdesi bugün açılıyor. Ziraat Türkiye Kupası'nda son sekize kalmak için karşılaşacak olan Fenerbahçe Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

FENERBAHÇE KAYSERİSPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?


H grubunu yenilgisiz lider olarak tamamlayan Fenerbahçe, G grubunu ikinci sırada bitiren Kayserispor’u konuk edecek. Şükrü Saracoğlu Ülker Stadı’ndaki Fenerbahçe Kayserispor maçı 20.45’te başlayacak. Zorlu Fenerbahçe Kayserispor maçını, hakem Serkan Çınar yönetecek ve ATV’den naklen yayınlanacak. İki takımın ligin ilk yarısında Kayseri’de karşı karşıya geldikleri mücadeleyi Fenerbahçe, Van Persie’nin frikik golüyle 1-0 kazanmıştı.

FENERBAHÇE'DE KAYSERİSPOR MAÇINA ASLAR SAHADA


Kupada genelde gençlere ve yedek isimlere şans veren teknik direktör Vitor Pereira bu kez sahaya aslardan kurulu bir 11 sürmeyi planlıyor. Kalede Fabiano’ya şans verecek olan Portekizli çalıştırıcının sakat Gökhan’ın yerine sağ bekte Şener’i savunmanın göbeğinde ise Kadlec- Kjaer ikilisini oynatması bekleniyor. Pereira, aynı zamanda sakatlıklarını atlatan ve takımla birlikte çalışmaya başlayan Hasan Ali ile Raul Meireles’i ise riske etmeyeceği öğrenildi.

FENERBAHÇE KAYSERİSPOR MAÇI MUHTEMEL İLK 11’LER


FENERBAHÇE: Fabiano, Şener, Kjaer, Kadlec, Caner, Ozan, M.Topal, Souza, Markovic, Nani, Van Persie
TEKNİK DİREKTÖR: Vitor Pereira

KAYSERİSPOR: Aziz, Zeki, Mabiala, Mustafa, Berkan, Samba, Furkan, Ömer, Biseswar, Sinan, Deniz
TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas