Günlük burç yorumları haberimizde. 4 Ağustos Perşembe gününe ait burç yorumlarınız Dinçer Güner'den. Uzman Astrolog sizler için burçları yorumladı ve tavsiyeler verdi. Burcunuzda bugün, bu hafta, bu ay neler var, neler olacak? Burcunuza dair tavsiyeler, öneriler nelerdir? Burcunuzda size bu hafta neler öneriliyor? 1 Ağustos - 7 Ağustos haftasına ait burç yorumlarını aşağıdaki linke tıklayarak okuyabilirsiniz. İşte Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları...

1 Ağustos - 7 Ağustos HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 4 Ağustos Perşembe


Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
Bugün sağlıkla ilgili evhamlı davranmaya eğilimli olabilirsiniz. İşinizle ilgili bitirilmesi gereken konuları temizleyebilirsiniz. Sağlık konusunda gereksiz endişelere kapılabilirsiniz.

Tüm hizmet alanınızdaki birikmiş işlerinizi toparlayıp sonlandırmak için planlama yapabilirsiniz. Detaycı, titiz ve kılı kırk yaran bir tavırla ilerleyebilirsiniz. Evcil hayvanlarınızın sağlık kontrollerini yaptırabilirsiniz. Ailenize ve ebeveyninize karşı baskıcı yaklaşabilir ve aile ilişkilerinizde geri dönülmesi zor etkiler bırakan konuların tekrar açığa çıkmasına neden olabilirsiniz.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
Çocuklarınızla ilgili meseleleri temizlemek ve her zaman onlar için yapmanız gereken işlerle vakit geçirebilirsiniz. Yemek pişirmek ve genel olarak sindiriminize özen gösterecek konulara yönelmek gündemde olabilir.

Diyet yapıyorsanız bu konuyla ilgili yayınları takip edip zihninizi bu konuya odaklayabilirsiniz. Kendinizi en rahat ve doğru ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Her türlü iletişiminizde öfkeli yaklaşımlarda bulunmamaya özen göstermelisiniz. Geçmişte sizi değişim veya dönüşüme zorlayan bir konu tekrar önünüze gelebilir.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
Evinizdeki tamirat işleri, elektronik aletlerin bakımları gibi bitirilmesi gereken işlerinize yönelebilir, vaktinizi bu tip işlerin detay gerektiren kısımlarına kafa yorarak geçirebilirsiniz.

Dekorasyon ve tadilat gerektiren durumlarda titiz ve vesveseli davranışlar sergilemeniz olasıdır. Aile büyüklerinizle ilgili sağlık meselelerine eğilebilir, destek verebilirsiniz. Maddi ve manevi olarak baskı altında hissedebileceğiniz ve sizi bu konularda krize sokabilecek nedenlerle yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Beklenmedik kararlar almanız mümkündür.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
Sabah saatleri işinizle ilgili tanıtım ve pazarlama faaliyetlerini detaylandırıp planlayabilir ve önünüzdeki süreçteki yol haritasını çıkarabilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizde bir parça titiz ve baskıcı bir tutum içinde bulunabilirsiniz.

Günlük kısa yürüyüşlere vakit ayırma ihtiyacında olabilir, bu yürüyüşlerin sağlık amaçlı olmasını düşünebilirsiniz. Akşam saatleri evde huzur bulabilirsiniz. Bugün size odak noktası olabilecek konularda öfke ve baskı hissetmeniz olasıdır. İlişki ve ortaklığınızda size dikte edilen konularda sağduyulu olmayı denemelisiniz.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
Sabah saatleri parayla ilgili endişe ve telaşınız tüm gün devam edebilir. Maddi değerlerinizin üzerine gidip istediğiniz nitelikte bir para akışı konusunda ikna olana dek çalışabilirsiniz.

Maddi ve manevi değer yaratmayla ilgili destek alabilir, destek verebilirsiniz. Özellikle matematiksel somut konular bugünün temasını oluşturacaktır. Kontrolünüz dışında gelişen konularda sabırlı olmalı ve herhangi bir öfke anında vereceğiniz kararları uygularken iki kez düşünmelisiniz. Sağlığınızla ilgili gelişmelerde dikkatli ve sağduyulu olmalısınız.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
Hayatınızla ilgili hedefleri ve planları gözden geçirme zamanındasınız. Biraz endişeli ve detaycı olabilirsiniz. Bütün gün odaklandığınız konuların olgunlaşması için doğru stratejiler peşinde koşabilir, gerekli hesapları ve somut çalışmaları yaparak sonuca ulaşabilirsiniz.

Karar aşamasını akşam saatlerine bırakmayı tercih etmelisiniz. Haberleşme ve iletişim ağınız yoğun olacaktır. Sosyalleşeceğiniz bir Jüpiter gününü olumlu değerlendirebileceksiniz. Arkadaş grupları ve dahil olunan kulüplerde liderlik edebileceğiniz şartlar oluşacaktır. Ancak özel hayatınızın gerektirdiği konular nedeniyle iki taraf arasında kalabilir ve baskı hissedebilirsiniz.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
Bugün meditasyon ve kendi iç dünyanıza dönme zamanındasınız. Elinizdeki işleri bitirip aksaklıkları düzenleyebileceğiniz etkilere sahipsiniz. Kendi iç motivasyonunuzu da kazanabilirsiniz.

İçsel dengenizi ve hayatınızdaki bilinçaltı fenomenlerinizi somutlaştıracak çalışmaları yapabilirsiniz. Beklentiniz dışında gelişen olaylarla ilgili ilginç haberler kulağınıza gelebilir. Kariyer alanınızda kararlı ve planladıklarını titizce uygulayan biri olarak ilerlemeye çalışsanız da kendi içinizde yaptıklarınızı baskı altında tutan düşüncelere sahip olabilirsiniz.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
Sosyal ortamlarınızla ilgili işlerin toparlanmasına vakit harcayabilirsiniz. Arkadaşlarınızın ve ait olduğunuz grupların yararına bitirilecek işleri toparlayın. Özellikle hesap gerektirecek işlemlerde sizin becerinize başvuracaklardır.

Sizin sayenizde bir grup etkinliğinin mali portresi ortaya çıkartılabilir ve organizasyona girişilebilir. Akşam saatleri de iç huzurunuza kavuşabileceksiniz. Günün teması özel ilişkilerinizde ifade gücünüz olacaktır. Ancak dış etkenlerin zihninizi baskı altına almasına ve öfkeye neden olmasına müsaade etmemelisiniz.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
Bugün işlerinizle zaman geçirmek zorunda kalabilirsiniz ve bunları titiz bir tasnifleyip sonlandırabilirsiniz.

Yürütmekte olduğunuz proje ve benzeri konularda geliştireceğiniz matematiksel yaklaşımlar ve titiz çalışma prensibi takdir toplayabilir. Akşam saatleri ise iş arkadaşlarınızla keyifli dakikalar yaşayabilir, bir yorgunluk yemeğine katılabilirsiniz. Maddi konularda fazla harcamalardan dolayı baskı altında hissedebilirsiniz ve daha önce içine düştüğünüz maddi dar boğaz tekrar hayatınızın temasını oluşturmaya başlayabilir.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
Uluslararası bir durumda sonuç bekleniyor olabilir. Bunun anahtarı sizdeyse bu işi detaylarıyla çözebilmek elinizde olacaktır.

Hukuki bir konuda ilerleme sağlamak istiyorsanız konunun iç yüzüne detaycı bir bakış açısıyla yaklaşabilir, bu konuda değerli öğütler ve destekler sağlayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise başarınızın kariyerinize olan etkisini kutlayabilirsiniz. Hayatınızdaki tüm kişilere ve iletişimde bulunduğunuz insanlara karşı baskıcı ve yönlendirici olmamaya çalışmalısınız. Kendi bakış açınızı dönüştürmeye muktedirsiniz.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu
Kredi ve vergilerinizle ilgili bitirilmesi gereken hesap işleri olabilir. Bugün bunları sonlandırmak ve rahatlamak adına çalışacaksınız.

Ortak çalışılan projelerde, başkalarının sermayesinin yönetildiği konularda değerli bakış açıları geliştirebilirsiniz. Ruh ve beden sağlığınız ile ilgili gelişmelere açık olabilirsiniz. Soğukkanlı girişimlerle somut ve pratik sonuçlar almaya odaklı haldesiniz. Kontrolünüz dışında gelişen tüm konulara karşı ani ve beklenmedik kararlar alıp kriz yönetiminde bulunma konusunda ilerleme sağlayabilirsiniz.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
Ortaklığınız veya ilişkinizle ilgili çözülmesi gereken detaylar olabilir. Bugün bunları konuşmak ve çözüme ulaştırmak üzere hareket edebilirsiniz.

Somut düşünce yapınız ve duygudan ziyade zihin gücüne odaklı yaklaşımınız sayesinde biraz soğuk davranıyor olmanızla ilgili eleştiriler alabilirsiniz. Zihinsel ve akılcı bir tutum sergilemeye eğilimli olacağınız bir gün deneyimleyebilirsiniz. Bilhassa özel hayatınızda aşkla ilgili konularda yerinde duramaz ve kabına sığmaz bir tutum içinde bulunabilir, şaşırtıcı kararlar alabilirsiniz.

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 3 Ağustos Çarşamba


Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
Sıcak bir eğlence ortamına merhaba diyorsunuz. Enerjik, hevesli, neşeli, candan ve cömert davranacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Herkesin gittiği gözde mekanlara giderek öz güven yüklü bir şekilde boy gösterebilirsiniz. Sportif faaliyetlerden haz alabilir, aksiyon filmleriyle adrenalinizi yükseltebilirsiniz. Çocuklarınızla çok özel anlar geçirmeniz de mümkündür. Bedensel enerjinizin yükselmesi nedeniyle cinsel içerikli ilişkilere çekilmeniz olasıdır. Flörtçü bir tutumla eğlencenin tadına varmak isteyebileceğiniz bir gün olacaktır.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
Aileniz ve yuvanızla ilgili cömert ve coşkulu girişimlerde bulunabilirsiniz. Gayrimenkul ile ilgili tasarılarınız mevcutsa bunları bugün harekete geçirebilirsiniz. Evinizle ilgili yeni eşyalar almak için de uygun bir gündür. Yapacağınız ev ve giyim alışverişlerinizde cömert davranmayı tercih edebilirsiniz. Ebeveyninize liderlik edebileceğiniz durumlar oluşabilir. Mars ve Venüs gergin açısı nedeniyle uzlaşma, uyum ve sağduyulu davranmakta zorlanabileceğiniz bir tutumla ailenize yaklaşabilir, kendi içinizde ruhsal çatışmaya neden olabilirsiniz.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
Yaratıcı ve artistik öğelerle yüklü promosyon çalışmalarına girişebilirsiniz. Yüksek ve kendinden emin bir tavırla yöneleceğiniz ortamlara küçük geziler yapabilirsiniz. Erkek kardeşiniz varsa ona karşı cömert destekler verebilirsiniz. Komşularınızla olan ilişkilerinizde hükmedici ve yönlendirici davranışlar içine girmemeye çalışmalısınız. İş bağlantılarınız, medya ve pazarlama konularındaki atılımlarınız, hayatın sahnesindeymiş gibi ön planda olma hevesiniz sayesinde hem zinde hem de ön planda geçirebileceğiniz bir gündesiniz.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
Maddi konularda kendinizi güçlü hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Ödemelerinizi hesaplamadan halledebileceğiniz, yeni yatırımlara girişebileceğiniz ve maddi olarak önünüze güvenle bakabileceğiniz bir gündesiniz. Maddi gücünüz varsa yatırım ihtimallerini değerlendirebilir, manevi gücünüzü ihtiyacı olanlarla paylaşmaya yönelebilirsiniz. Hizmet alanınız ve maddi kaynaklarınız arasındaki Mars/Venüs gergin açısı nedeniyle bilhassa ödemeler dengesini tutturmakta zorlanmanız olasıdır.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
Egolarınızın yükseleceği, çarpıcı kıyafetlerinizle bir yıldız edasıyla topluma karışacağınız bir gün deneyimliyorsunuz. Fazla kibirden kaçınmanız gerektiğini bilmelisiniz. Ses getirecek organizasyonlar meydana getirebilirsiniz. Hedef ve kararlarınızı birer birer yoluna koyabilmek için çok güçlü ve karizmatik bir yapıdasınız. Fikirlerinizi işler hale getirmeniz mümkündür. Ruh ve bilinçaltının uyumlanması söz konusu olabilir. Kendinizle barışabileceğiniz ve geçmişinizdeki olumsuzlukları affedebileceğiniz bir etki altında bulunuyorsunuz.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
Bilinçaltınızın harekete geçeceği, kendinizi duygusal ve zihinsel olarak güçlü hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Tansiyon riskiniz varsa dikkatli olmalısınız. Öfke ve adrenalini tetikleyen duygularınızı dışa vurmakta zorlanabilirsiniz. Maddi manevi sürprizlere açık bir durumdasınız ve karşınıza gelecek olayları kabullenme dürtüsü taşıyorsunuz. Sosyal hayatınızda kalabalıklar arasında çok uyumlu diyaloglar deneyimleyebileceğiniz bir etki altında bulunuyorsunuz. Arkadaş ortamları ve iş çevrelerinde flört yaşanabilir.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
Arkadaş ortamlarında ve dahil olduğunuz sosyal topluluklarda parlayabileceğiniz, lider olabileceğiniz ve değerli organizasyonları tertip edebileceğiniz bir gündesiniz. Bütün bu eylemler arasında kaçınmanız gereken tek dürtü kibir ve bencillik olmalıdır. Arkadaşlarınıza cömert ve güçlü enerjiler sunabileceğiniz etkinliklerde boy gösterebilirsiniz. Sosyal statünüzü sağlamlaştırmak amacıyla maddi gücünüzü arttırmak isteyebilirsiniz. Bunun için de uygun bir süreçte, doğru etkiler altında bulunuyorsunuz.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
Kariyer alanınızda liderlik gücünüzün yoğunlaşabileceği, dahil olduğunuz çalışma ortamına önderlik edip takdir toplayabileceğiniz bir günde bulunuyorsunuz. Çalışma kalitesini yükseltebilecek ve mesleki ilerlemenize güç katacak etkinlikler düzenlemeniz olasıdır. Otorite figürleriyle güç ve fikirsel savaşlara girmemeye özen göstermelisiniz. Öz güven, kararlılık ve mücadele gücünün düşünsel hayatınızdaki uzlaşı ve sevgi ile harmanlanması sayesinde çok özel bir gökyüzü etkisine sahip olarak başarılı ve tatminkar olabileceğinize inanmalısınız.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
Majör bir eğitime başlamak, inanç sistemleriyle ilgili eğitim vermek ve uluslararası bir yolculuğu planlamak için çok olumlu enerjilere sahipsiniz. Fikirlerinizi yaymak, etrafınızdaki kişileri eğitmek anlamında cömert olabileceğiniz bir gündesiniz. Uluslararası bir yolculuğa çıkmak ve hafta sonu kaçamağı yapmak için de istekli ve heveslisiniz. Bilinçaltı ve sezgisel gücünüzün hayatınızın krizli alanlarını çözme konusundaki kararlılığına erişebileceğiniz çok özel bir etki altında olacaksınız. Cinsel enerjinizin yüksek olabilmesini fark edeceksiniz.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
Devletle ilgili maddi yükümlülüklerin, kredilerin ve mevcut bir miras meseleniz varsa halledilmesinin kolaylaşacağı ihtimalini taşıdığınız bir gündesiniz. Maddi sıkışıklık içinde olan ihtiyaç sahiplerine destek olabilmek için de uygun bir süreçtesiniz. Cinsel enerjinizin ve karizmanızın yükseleceği ihtimaliyle yöneleceğiniz ilişkilere dikkat etmelisiniz. Mesleki olarak doğru hamleleri yapabilecek güce sahipsiniz. Bu konuda en uygun ortaklıkları kurabilecek ve başarılı olmaya giden yolda hem kendinize hem başkalarına fayda sağlayabilirsiniz.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu
İlişkiniz veya ortaklığınızla ilgili çok olumlu enerjilerin, coşkunun ve umudun olduğu, dayanışmanın ve cömertliğin hüküm sürdüğü bir gün yaşıyor olabilirsiniz. İlişkinizde baskın, yönlendirici ve buyurgan davranmamaya özen göstermeli, karşı tarafa duygu ve sevginizi cömert bir nitelikte aktarmanız gerekmektedir. Hizmet alanınızda sağlamış olduğunuz düzen ve uyum sayesinde ödüllendirildiğinizi hissedebileceğiniz bir aşama kaydedebilirsiniz. Hem zihinsel hem de mevki olarak takdir görüp yükseltilmeniz olasıdır.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
Birlikte çalıştığınız insanlara karşı biraz kibirli olmanız mümkündür. Aslında son derece cömert ve yönlendirici bir tutum içinde olabilirsiniz. Enerjiyi olumlu yönde kullanmak elinizdedir. Hizmet verdiğiniz kişi ve kuruluşlara karşı cömert, sevecen ve coşkulu davranışlar sergilemeniz ve olumlu enerjilerle tepkilerinizi aktarmanız beklenebilir. Flörtçü bir etkiye sahip olacağınız için bilhassa cinsel içerikli ilişkilere çekilebilirsiniz. Bu konuda dikkatli olmanız gerekebilir. Çocuklarınız varsa olası bir kriz anını uzlaşı haline çevirme şansınız bulunuyor.