Yazın taraftarları en çok merak ettiren konulardan biri transfer haberleri, hangi takım hangi futbolcuyu transfer edecek? Günün transfer gelişmeleri neler? Süper lig transfer haberleri neler? Tüm takımlar yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor, günün transfer haberleri ayrıntıları haberin devamında...


GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ


Riekerink'in raporu doğrultusunda uzun boylu iki ismi radarına alan Galatasaray yönetimi, Kopenhag'ın yıldızı Cornelius ya da Frankfurtlu Castaignos'tan birini kampa dahil edecek. (AMK)

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, hem Danimarka kulübü yöneticileri hem de Delaney ile el sıkıştı. Başarılı futbolcu yarın Galatasaray'ın İsviçre kampına katılacak. (Fanatik)

Galatasaray, Josue transferini bitirdi. Portekizli 10 numara hafta sonuna kadar kampa katılıyor. Bunun bir anlamı daha var: Yönetimin verdiği cezayla küplere binen Wesley Sneijder adım adım Aslan’dan uzaklaşıyor. Menaceri Albers teklifleri değerlendirmeye başlıyor. (Fanatik)

Forvet arayışını sürdüren Galatasaray, hedefine taraftarı heyecanlandıracak bir ismi koydu: Luiz Adriano... Sarıkırmızılı yönetimin, Milan'ın Brezilyalı golcüsüyle temaslarını sürdürdüğü öğrenildi. Galatasaray'ın, hem İtalyan kulübü hem de oyuncuyla yapılan görüşmelerde büyük mesafe kaydettiği bildirildi. (Sabah)

Galatasaray'da geleceği merak edilen futbolculardan biri olan Bruma için transferde sürpriz bir gelişme yaşandı. PSV daha önce de gündemine aldıkları oyuncu için fiyat yükseltti. (Fanatik)

1 yıllık opsiyonu 1 Temmuz’da devreye giren ve sözleşmesi otomatik olarak uzayan Rodallega’nın Galatasaray’dan haber beklediği öğrenildi. Akhisar’ın bu oyuncuyu 2 milyon Euro’ya bırakacağı konuşuluyor. (Fanatik)

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ


Sol beke takviye arayışındaki Fenerbahçe'de İsmail Köybaşı’nın Beşiktaş ile sözleşme yenilememesi ve bonservis bedelinin olmaması milli yıldızı öne çıkarıyor. Kolarov’un yanı sıra, Olsson ve Augustinsson için de görüşmeler sürüyor. (AMK)

Kanarya, “zor” denilen transferde kaleyi içten fethetti. 23 yaşındaki Hakim Ziyech, sarı-lacivertlilerin bonuslar hariç yıllık 1.8 milyon euro’luk teklifini kabul etti. Twente ile pazarlıklar ise sürüyor... (Fotomaç)

Fenerbahçe, 12 Temmuz Salı günü yeni transfer Martin Skrtel'i İstanbul'a getirerek başarılı stopere resmi imzayı attıracak.


BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ


Gitmek istediğini söyleyip idmanlara çıkmayan Jose Sosa’yı Milan’a satacak olan Beşiktaş, buradan gelecek parayla Mario Gomez'in bonservisini ödeyerek bir taşla iki kuş vuracak. (AMK)

Beşiktaş’taki geleceği adeta yılan hikayesine dönen Mario Gomez’in son kararı Beşiktaş’tan yana oldu. Sevgilisi Carina Wanzung’u İstanbul’da kalma konusunda ikna eden 31 yaşındaki futbolcuyla yönetimin, 3+1 yıllık anlaşmaya yakın olduğu bildirildi. (Fanatik)

Beşiktaş, Paraguaylı stoper için yaptığı 6.5 milyon euroluk teklifi 7 milyon euroya çıkardı. Gustavo Gomez’i ezeli rakibi River Plate’e satmak istemeyen Arjantin ekibi ise 8 milyon euroda ısrar ediyor. Kulüplerin yapacağı son görüşmede imzaların atılması bekleniyor. (Milliyet)

Beşiktaş, Manchester City'nin Sırp sol beki Alexander Kolarov transferinde dur durak bilmiyor. Ada ekibinin kapısını yeniden çalan Siyah-Beyazlılar, "Menajerimiz Pep Guardiola'nın kararını bekliyoruz" yanıtı aldı. Ancak Ada'dan gelen haberler transferin bitmek üzere olduğu yönünde. (Fanatik)