Survivor 2016 yarışmasında bugün 6. bölüm ekrana gelecek. Fragmanı tanıtılanSurvivor 2016 6. bölümün en dikkat çeken anlarından biri ünlülerin barakasından gelen çığlıklar olacağa benziyor. İşte Survivor yeni bölüm tanıtımı ve Survivor 2016 full izleme bağlantıları...

SURVİVOR 2016 İNTERNETTEN NASIL İZLENİR?

Survivor yarışmasını internetten yani akıllı cep telefonunuz, tabletiniz veya bilgisayarınızdan izlemeyi düşünüyorsanız aşağıdaki bağlantı ile Survivor'ın yayın saatinde TV8'in online canlı yayınını açabilir ve yarışmayı izleyebilirsiniz.

Survivor 6. bölüm izle (TV8 canlı yayın, 20.00)

Yarışmanın Pazar akşamı ekrana gelen 5. bölümünü kaçırdıysanız aşağıdaki bağlantıdan Survivor 5. bölümün ve önceki bölümlerin videolarına erişebilirsiniz.

Survivor 2016 videoları için tıklayınız

SURVIVOR 2016 NEREDE?




Ünlüler ve gönüllülerin fiziksel olarak zor ve tüketici yarışmalarda rekabet edecekleri Survivor yarışması Dominik Cumhuriyeti'nde bir ada da yapılıyor. Katılımcılar yarışma boyunca burada kısıtlı yaşam koşulları içinde lüksten hatta pek çok normal konfordan yoksun olarak yaşayacaklar. Survivor 2016'da 20 ünlü 10 da gönüllü yarışacak!

SURVIVOR 2016 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?


Bu sene Survivor yarışması TV8 ekranında 7 Şubat 2016 Pazar akşamı başlayacak! Program internetten TV8'in online canlı yayınından veya sonrasında yayımlanan videolardan takip edilebilir.

SURVİVOR 2016 ÜNLÜLER TAKIMI



TUĞBA ÖZAY KİMDİR?



Eski manken Tuğba Özay da Survivor 2016'da yer alacak. Özay kendini 'Tabiatın Kızı' olarak tanımlıyor. 10 Şubat 1978, İzmir doğumlu olan Nihal Tuğba Özay, Aslen Trabzonludur. Ortaöğrenimini Fenerbahçe Lisesi'nde yapmış, daha sonra Haliç Üniversitesi Konservatuvar ve Tiyatro Bölümüne kaydolmuştur. Başlangıçta yelkencilik ve yüzme spor dallarına ağırlık vermiş, sonradan Fenerbahçe voleybol as takımında 5 yıl voleybol oynamıştır. Ayrıca motosiklet tutkusu ile tanınır.

Tuğba Özay Mankenliğe 1994'de bir Vakko defilesi ile başlamıştır. Aynı "Sonradan Görmeler" televizyon dizisinde bir yüzme hocası rolü oynamıştır. 1995'de Miss Model of Turkey seçilmiş, ardından Miss Model of the World yarışmasında ikinci olmuştur. Aynı yarışmada en iyi vücutlu model ödülünü de almıştır. 1996'da Paris'te kısa bir modellik kariyerine başlamış ise de, Türkiye'ye dönmüş, ancak yine de aynı yıl Avrupa Yılın Manken-Modeli seçilmiştir.

1997'de Mahsun Kırmızıgül ile "Hemşerim" TV dizisinde oynamış, "Aynalı Tahir" TV dizisinde bir yardımcı rol üstlenmştir. 1998'de bir özel TV kanalında otomobil dünyası temalı bir program sunmuştur. Tuğba Özay 1999'de "Çiçek Taksi" TV dizisinde oynamıştır.

Sonraki yıllarda, "Zehirli Çiçek", "Yapayalnız" ve "Bizim Otel" gibi TV dizilerinde önemli roller almıştır. Mehmet Ali Erbil ile Çarkıfelek programını sunması kariyerinde belirleyici bir aşama olmuştur. 2001 yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde en iyi manken-model seçilmiştir.

Ferhan Şensoy'un sahneye koyduğu "Dün Gece Ormanda Çok Komik Bir şey Oldu" oyunu ile öğrencilik yıllarının aşkı tiyatroya dönüş yapmıştır. Tuğba Özay hareketli özel hayatı ile de Türk magazin basınının gözdeleri arasında yer almaktadır. Ağustos 2007 - Ocak 2008 tarihleri arasındaki hapishane günlerinin anılarını Haziran 2008'de "Bedel" adı altında kitaplaştırdı. 2010 yılında ilk albümü Armoni yayınlanmıştır.

SERKAN ERCAN KİMDİR?



Daha önce Ütopya yarışmasında yarışan Sercan Ercan bu kez Survivor yarışmasıyla ekranlarda boy gösterecek. Serkan Ercan, oyunculukla lise yıllarında tanıştı. Haldun Taner'in Ayışığında Şamata adlı oyunuyla ilk sahne deneyimini yaşadı. Lisenin son yılında “beden, metin ve tiyatro” üzerine yapılan çeşitli atölye çalışmalarına katıldı.

1993 yılında “sahne ve diksiyon” dersleri de alacağı Pera Güzel Sanatlar'a kaydolan Serkan Ercan henüz bu okulun ikinci yılındayken, girdiği konservatuvar sınavını kazandı ve 1995 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'na girdi. Sinemaya 2001 yılında Şellale filmiyle başladı. 2008'de rol aldığı Gölge filmiyle Adana Altın Koza Film Festivali'nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, 2010 yılında oynadığı Gişe Memuru filmindeki rolüyle de Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Erkek Oyuncu ödüllerini kazandı.

EZGİ AVI KİMDİR?



Adını ilk kez Miss Turkey güzellik yarışmasında duyuran genç model ünlüler takımında yarışacak. Ezgi Avcı 2013 Miss Turkey yarışmasında üçüncü olmuştu. Ezgi Avcı şu an Florida Institute of Technology'da çalışmakta ve kurumun voleybol takımında oynamaktadır.

EDA AKKAYA KİMDİR?




Jimnastikçi ve oyuncu olan Eda Akkaya da Survivor 2016'ya  katılacak isimler arasında. 18 Kasım 1990 İstanbul doğumlu olan Akkaya jimnastiğe çok genç yaşlarda bağlamıştır. Otuzbeşbuçuk Sanat Akademisi’nde oyunculuk eğitimi almış sonrasında Kahireli Palas dizisinde Zerrin karakterini canlandırarak oyunculuk kariyerine adım atmıştır.

Eda Akkaya  şimdiye kadar İlişki Durumu Karışık, Zeyrek ile Çeyrek 'Bir Ramazan, Üç Arkadaş, Tut Sözünü, Ankara'nın Dikmeni, Kahireli Palas, Bugünün Saraylısı, Harem Harem, Nakş-ı Dil Sultan, Sihirli Annem yapımlarında rol almıştır.

NAGİHAN KARADERE KİMDİR?



1984 Kadirli doğumlu olan Nagihan Karadere Fenerbahçe'de yetişmiş ve sürat koşuları branşında yarışmıştır. 13-14 Eylül 2003 tarihlerinde Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalya kazanan Nagihan Karadere Aynı şampiyonada 4x 400m bayrak yarışında gümüş madalya 4x100m bayrak yarışında bronz madalya kazandı.

Çin'in Shenzhen şehrinde düzenlenen 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 metre bayrak yarışında gümüş madalya kazanan Türk milli takımında yeraldı, ayrıca 400 metre engelli yarışında bronz madalya kazandı.

2012 Yaz Olimpiyatları'nda, atletizm 400 metre engelli seçmelerinde mücadele eden Karadere, hatalı çıkış yapınca yarış dışı bırakıldı. Londra Olimpiyat Stadyumu'nda yapılan elemelerde 4. seride yarışmak için pistteki yerini aldı. 4 numaralı kulvarda yerini aldıktan sonra tabanca sesini duymadan çok önce koşmaya başlayınca hakem tarafından yarış dışı bırakıldı. Yarışın ardından tüm Türk halkından, ailesinden, hocalarından ve spor bakanından özür diledi.

EBRU ÖZTÜRK KİMDİR?




1984 doğumlu olan Ebru Öztürke eski voleybolcudur; kariyerine model olarak devam etmektedir. Bir dönem Fenerbahçe voleybol yakımında forma giyen Ebru Öztürk, Tuncay Şanlı ile yaşadığı aşk ile de gündeme gelmişti.

Konya Selçuk Üniversitesinde eğitimini tamamlayan Ebru Öztürk, İstanbul Moda Haftası’nda da podyuma çıkmıştır.

İBRAHİM YATTARA KİMDİR?

3 Haziran 1980, Kamsar, Gine doğumlu olan İbrahim Yattara futbol kariyerine Gine takımlarından San Garedi'nin altyapısında başladı. 1998'de aynı kulüpte profesyonel oldu. Bir yıldan kısa süre Athlético de Coléah'ta top koşturan İbrahim Yattara, 2000'de Belçika ekiplerinden Royal Antwerp ile anlaştı.

2003 yılında kariyerinin büyük bir kısmını teşkil eden Trabzonspor'a 400 bin dolar karşılığında transfer oldu. Trabzonspor kariyerinde inişli çıkışlı dönemler yaşayan İbrahim Yattara, Trabzonspor kariyerinde iki Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. Türkiye'de beş yıldan fazla zaman geçiren Yattara, Türk vatandaşlığı için başvurma hakkı kazandı ve başvuruda bulundu. Önceleri başvurusu kabul edilmese de 29 Ekim 2010'da resmen Türk vatandaşı oldu ve İbrahim Üçüncü adını aldı.


ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN KİMDİR?




7 Ağustos 1989 Sivas Adoğumlu olan Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başlamıştır. 16 yaşında vücut geliştirme ile ilgilenen Atakan Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış bu alanda başarılı olmuştur.

Atakan Arslan, 2008 yılından itibaren Kickboks ve Muay Thai Milli Takımlarında ülkesini uluslararası arenada temsil etmekte, aynı zamanda da profesyonel müsabakalara çıkmaktadır.

2011 yılında Özbekistan'da 5.000 rakip taraftarın önünde Özbek rakibini finalde nakavt ederek IFMA Muay Thai Dünya Şampiyonu unvanını kazanmış ve bu alanda ülkesine büyük erkeklerdeki ilk altın madalyayı getirmiştir.

Profesyonel sporun dışında çeşitli sinema ve dizi filmlerinde de oynayan Atakan Arslan modellik de yapmaktadır.

YUNUS GÜNCE KİMDİR?

1976 Almanya doğumlu Yunus Günçe, Number One TV DJ'i olarak isim yaptı. TRT 1 de Uçurtma adlı çocuk programın sunuculuğu yapan Yunus Günçe, Hot TV'de başladığı Dejavu adlı TV programı, Best TV'de devam etti. Yunus Günçe, TRT 1'de yayınlanan Koçum Benim adlı okul dizisinde Gökhan (Çekirge) karakterini canlandırmıştır.

Çeşitli markaların TV ve basılı çalışmalarında oyunculuk yapan ayrıca pek çok markanın reklam filmlerinde seslendirme yapan Yunus Günçe Mustafa Altıoklar'ın yönetmenliğini üstlendiği O Şimdi Asker, Oğuzhan Tercan ın yönettiği Hırsız Var adlı sinema filminlerde rol aldı.

Türkiye'nin çeşitli kulüplerinde DJ olarak Müzik yapmaktadır. Şu anda Asmalımescit Novo'da Salı geceleri çalmaktadır. Yunus Günçe , kariyeri boyunca pek çok televizyon programı yapmıştır.2011 itibariyle Cnn Türk'te Beni İkna Et adlı üniversiteler arası münazara yarışmasının sunuculuğu ve modaratörlüğünü yapmaktadır. Ayrıca TRT Spor kanalında Sporaktif programını sunmaktadır.

Stand-up olarak kariyerine Hiç Komik Diil ile başlayan Yunus Günçe, İstanbul ve Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde Kafamda Böcekler Var adlı tek kişilik gösterisiyle izleyenleri ile buluşmaktadır.



YILMAZ MORGÜL KİMDİR?

14 Ocak 1964 Beykoz doğumlu olan Yılmaz Morgül, Feriha Tunceli'den ve Üsküdar, Kalamış, Beşiktaş, Kadıköy ve Bakırköy Musikî Cemiyetleri'nden dersler aldı. "Elveda İstanbul", "Kız Sen Kimsin ?" ve Zeki Müren'in de seslendirdiği "Bahçevan" adlı parçalarla tanınmaktadır.

Albümleri:
Aşık Olmak İstiyorum & Unutama Beni (1996)
Can Parçam(2003)
Cennet (2005)
Elveda İstanbul (1995)
Masum Yalanlar (1997)
Olduğum Gibiyim (2000)
Türk Sanat Muziği Klasikleri (2001)
Türk Sanat Müziği Klasikleri (2008) 2CD
Yılmaz Morgül & Ayfer Er - Aşk Benden Sorulur (2013) Single
Yılmaz Morgül (2010)
Yılmaz Morgül II (1996)

SEDA TETİK KİMDİR?


26 yaşında olan Seda Tetik Ankaralı ve uzun süredir sporla uğraşıyor. 19 yıllık judocu olan Seda Tetik, su anda bebek yüzme eğitim merkezinde çalışıyor ve judo antrenörlüğü yapıyor.

2016 SURVİVOR GÖNÜLLÜLER TAKIMI



Survivor 2016'nın gönüllüler takımında İbrahim Giydirir, Gizem Memiç, Gizem Kerimoğlu, Efecan Dianzenza, Nihal Candan, Zafer Mete, Damla Can, Serkan Tütüncü, Aylin Şallı, Semih Öztürk yer almaktatır. 7 Şubat sonrası yarışmanın başlaması ile ekrana tanışacak gönüllüler takımının üyelerini daha yakından tanımaya başlayacağız?

SURVIVOR 2016 YARIŞMACILARININ MESAJLARI


Ünlüler Takımı:

Yunus Günçe: Survivor macerasından korkuyor muyum? Korksam burada ne işim var? Kaybedecek bir şeyi olmayan insan tehlikeli insandır ve benim kaybedecek bir şeyim yok!

İbrahim Yattara: Survivor benim için bu saatten sonra her şey demek.

Ebru Öztürk: Bu macera tam bana göre çünkü korkusuzum.

Tuğba Özay: Survivor benim için tabiatla barışmak, rakiplerimle savaşmak demektir.

Avatar Atakan: Zaman zaman değil, her zaman en iyiyim.

Eda Akkaya: Survivor'ı ben kazanacağım çünkü inanıyorum.

Serkay Ercan: Survivor'ı kazanacağım çünkü asla pes etmem.

Ezgi Avcı: En zor şartlarda en iyisini yapabilirim.

Nagihan Karadere: Bilinmeyen bir yolculuğa çıkıyorum. Bildiğim şeyi yapmaya, kazanmaya...

Yılmaz Morgül: Yılmaz Morgül'ün kutsal amacı için Survivor'a gidiyorum.

Gönüllüler Takımı:

İbrahim Giydirir: Hayatımda Korkuya yer yok. Bu yarıştan da korkmuyorum.

Gizem Kerimoğlu: Gücümle şaşırtır, hırsımla kazandırırım çünkü ben Gizem Kerimoğlu...

Serkan Tütüncü: Hırslıyım, kuvvetliyim ve başarıya açım.

Gizem Memiç: Survivor'ı ben kazanacağım çünkü hırsını en iyi kullanan ben olacğaım.

Semih Öztürk: Survivor adasında korklara yer yok.

Zafer Mete: Ben Zafer. İsmimin hakkını vermeye gidiyorum.

Aylin Şallı: Survivor'ı ben kazanacağım çünkü isteyipte başaramadığım hiçbir şey olmadı.

Damla Can: Kazanmak için her türlü mücadeleyi yaparım.

Efecan Dianzenze: Dur daha yeni başladık. Bu bütünün bir parçası.